keskiviikko 2. lokakuuta 2013

PÄIVÄPEITTOJA

Rouvalla on ollut isot ongelmat päiväpeittojen kanssa. Rouva kun on vähän sellainen turhamainen tapaus. Edellisessä kodissa oli makuri just laitettu nappi kuntoon. Ihana koivutapetti päätyseinällä ja ripaus punaista sekä eri sävyistä valkoista. Sinne sopi luonnonvalkoinen peitto vallan ihanasti.

Sisustus muuttui niin radikaalisti täällä uudessa kodissa, ettei luonnonvalkoinen sopinut alkuunkaan ja rouva oli aivan hukassa. Päiväpeittoja on kyllä joka puolella pilvinpimein, muttei rouvalle kelpaavaa mustavalkoista, ei puussa ei maassa.

Lennolilta rouva sitten löysi omasta mielestään oikeinkin sisustukseen sopivan peiton. Se sitten rantautui TorinKulman sänkyyn keväällä. Hyvähän se oli, mutta liian valkoinen. Herralla kun on välillä tapana ottaa päivätorkut peiton päällä, rouva ei tunnusta torkkuja ottavansa ainakaan päivällä ;) Pois se rouvasta!!!

Syksyn tultua alkoi peitto tuntua todella valkoiselta ja sopimattomalta, taas sama ongelma - mistä sopiva peitto huh huh- Iltoja meni useitakin rouvan etsiskellessä mustavalkoista peittoa.
Viikkojen etsinnän jälkeen nappasi, mutta kun rouva yritti tilata peittoa, se olikin loppuun myyty. Taas etsimään, onneksi rouva nyt tiesi mitä etsii. Tiirinkosken tehtaalta löytyi tasan yksi peitto jee... sen rouva sitten tilasi ja saikin tosi nopeasti. Peitto on Tine K Basequilt, ihanan paksu ja pehmeä. Siinä voi vallan mainiosti ottaa torkkuja. 

Nyt on päiväpeitto ongelma ratkottu, on kesäpeitto ja talvipeitto, välipeittoa ei taida kyllä olla, mutta pärjäähän näillä kahdella.

Rouvalla on hieman flunssanen olo, toivottavasti ei iske viikonlopuksi. Rouva kun voitti Sally*s blogin fb-sivuilla liput KotiVisio messuille Tampereelle ja herrakin olisi innoissaan sinne menemään. Rouva ja herra kun ovat auttamattomasti sisustusihmisiä ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa ja mikä parasta messuilla on Marko Paananen, rouva kun fanittaa Markoa!


                                (kuva netistä)




Ei kommentteja: