maanantai 7. lokakuuta 2013

SAUNASTA VARASTO ???

Rouvalla ja herralla on aina ollut sauna, niinkuin melkein kaikilla suomalaisilla. Entisessä kodissakin oli sauna, joka oli edellisten asukkaitten jäljiltä SININEN!!! Voitteko kuvitella sinistä saunaa...

Lieneekö sinisen saunan syy, että rouva ei oikein tykkää saunomisesta, eikä herrakaan sauno yksikseen niin sauna on aivan tarpeeton. Neliöitä vaan vie poikamiesboxista.Vieraitakaan ei rouva ja herra saunota, koska TorinKulmalla ei nyt niin kovasti saunotettavia vieraita käy.

Nyt rouva on mietiskellyt, voisiko saunasta tehdä vaikka varaston??? Herrallekkin siitä mainitsi, ei saanut kyllä minkäänlaista kommenttia asiaansa.

Rouva jutteli sisustusarkkitehdin kanssa asiasta ja kuinka ollakkaan samoja ajatuksia molemmilla: saunasta voisi tehdä VARASTON!

TorinKulman rouva on vähän sellainen asioitten edelle menijä ja kuvittelee kaikki jo monesti liiankin valmiiksi tai sitten puolivalmiiksi. Rouva ajatteli, että lasiovi jätetään paikoilleen ;) ja miten ihanat näkymät sitten olisivatkaan sikinsokin olevaan varastoon. Olisi laatikkoa ja koria, nyssäkkää ja natturaa näkyvissä.

Kyllähän rouva sitten ajatteli sen oven vaihdattaa sellaiseksi mistä ei näy läpi ja varmuudeksi vielä riippulukko oveen, ettei kukaan vaan sinne vahingossa katso.

Tänään rouva pähkäillyt tälläistä ja tikunnut villasukkaa lapsenlapselle. Tikkuaminen on sieltä rouvan kotipuolesta oleva sana ja tarkoittaa kutomista, varmaan sen kaikki kyllä tietää, onhan rouvan syntymäpitäjä sellainen Aaltomainen ja Ankkurimainen :D 

Yksi sukka vasta alussa ja lankakin väärän sininen :( Sydän sukat kuvassa ja suunnittelu vaiheessa. Voi tätä rouvaa...



                                                                   


Ei kommentteja: