lauantai 26. lokakuuta 2013

TAIVAS KATTONA JA TORI LATTIANA

Rouvalla on ollut pientä vipinää menneinä päivinä. Postissa tullut paketteja, ikkunat pesemättä ja monta muutakin hommaa rästissä. Partsin ikkunat, niin likaiset ja linnunkakkaiset, ettei torille nää mitä siellä tapahtuu... Kamalaa... Pitää aina luurata tämän tuosta istuuko toriparlamentti paikoillaan. No, tainnut olla nyt niin sateista, että parlamentit pidetään jossain muualla. Rouvalla pitää vähän paljon kiirettä, kun joutuu kaikkea seuraamaan. Rouvahan ei ole koskaan aikaisempien kotiensa ikkunoista nähnyt kuin naapurin autokatoksen tai tiiliseinää muuten vaan. Nyt rouvalla on taivas kattona ja tori lattiana WAU! Ikkunatkin tuli tänään pestyä, nyt näkee tiirailla...

Rouvahan sai paketeissaan edellisen postatuksen kuusia ja TineK:n adventtikynttilän jouluntuoksuisena, tuoksu vaan ei rouvaa miellyttänyt nuuskiessa, mikä lienee sitten palaessa, tiedä häntä. Ikean vaniljatuoksukynttilään rouva on ihastunut "nenäänsä" myöten, se on se ainut ja oikea tuoksukynttilä.

Toisessa paketissa tuli Harri Koskisen Desing House Stockholmille suunnittelema Block-lamppu valkoisella johdolla. Pakettia sai odottaa yllättävän pitkään. Hassua oli rouvan mielestä, että paketti lähetettiin Helsingistä ja se oli Turussa monta päivää, ei ymmärrä. Onneksi osasi tänne meidän kylälle.

Lamppu oli pakattu mitä ihanimpaan laatikkoon. Rouva henkäisi oikein syvään nähdessään sen. Sisältö oli juuri sellainen, kuin rouva oli odottanutkin. Herrakin tykkäsi tästä lampusta! Toisena vaihtoehtona rouvalla oli niin ikään Desing House Stockholmin Work-lamppu, mutta sitä ei herra halunnut TorinKulmalle, ei sitten puhumallakaan.

Lamppun paikka on telkkarin vieressä. Rouva kun katsoo poliisisarjoja niin saa samalla katsella ihanaa lamppua,

Nyt ei rouva paljoa torille nää, pilvet melkein sinne laskeutuneet ja hiipivä hämäryys. Rouva taitaa mennä herran kanssa saunomaan, sinne saunaan mistä sisustusarkkitehdin kanssa meinasi tehdä varaston. Ei rouva siitä varastoa tee, ei! Täytyyhän se sauna olla, vaikkei saunokkaan kuin pari kertaa vuodessa! Näin on rouva päättänyt ja herra on samaa mieltä, eli TorinKulmalla vallitsee erittäin hyvä sopu ja yhteisymmärrys näin lauantai-iltana.








2 kommenttia:

m kirjoitti...

Onpas ihana tuo lamppu! Muutenkin tosi kiinnostava ja ihana blogi, oikein mukavaa luettavaa! :)

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Kiitos Mira! Lamppu on todella kaunis ja tuo lämmintä valoa ja tunnelmaa. Upeaa, että olet löytänyt tänne TorinKulmaan rouvan ja herran kanssa matkaa tekemään!