maanantai 30. syyskuuta 2013

ROSE JA MUSTA

Rouva on löytänyt ihanan kampaajan täällä uudessa kotikaupungissa. Onneksi rouva tapasi Hannen ja hän kertoi Pauliinasta. TorinKulman herra ei oikein osaa noista kampaamoista sanoa mitään, hänellä kun on nollamillin sänki, eikä rouva nyt ihan sellaista ajatellut itselleen.

Aika oli varattu jo viikkoja sitten ja tänään rouva suuntasi Pauliinan kampaamoon. Rouvalla pitää olla oma luottokampaaja silloin on rauhallisen tyyni olo ja piste i:n päälle on "yhteinen sävel" muutenkin kuin hiuksissa. Hiukset saivat uuden värin ja leikkauksen ja rouva on tyytyväinen. Herra on aivan ihastunut rouvan uuteen "luukkiin"!

Mustat valopallotkin olivat tulleet postiin SeitaShopista Pellosta. Rouva oli kyllä hieman peloissaan, kun lähti pakettia hakemaan. Muisteli edellistä pakettia... Onneksi tämä oli kasassa. Pientä tönimisen jälkeä kyllä oli, mutta sisältö oli ehjänä. 

Pakkohan rouvan oli heti paketti avata, laittaa pallot valoihin ja valot palloihin... mitenhän se nyt menikään...  Ovat niin ihanat kuin vain osasi kuvitella. Kerrassaan upeat!!!

Ei ne nyt niin kovasti jouluiset ole, etteikö niitä voisi jo pitää tuossa verhon reunassa roikkumassa. Ovat lähinnä sisustusvalot tuoden hämyisää tunnelmaa näin rouva itselleen ja herralle todistelee.

Huomenna herra lähtee johonkin koulutuspäivään ja rouva on suunnitellut leipoa kristallivaniljapullia ja kääretorttua. Rouvan suunnitelmat ovat monta kertaa vain suunnitelmia, usein tulee jotain muuta tilalle. Nyt kuitenkin ajatuksissa siintää tuore pulla ja ihanan ihana kääretorttu. Tuoksukin tulee jo nenään...











2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti sopii pallot teille ja hiuksetkin on niin sun näköiset :) :)
Terv. Seija

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Kiitos Seija <3
Olen itsekin tyytyväinen palloihin ja hiuksiin. Harmaana kun on kulkenut pitkään, ei meinannut itseään tuntea kun peiliin katsoi :)