torstai 17. lokakuuta 2013

VIIKKO VIERÄHTI

Niin se vain on viikko TorinKulmallakin vierähtänyt. Rouvan ja herran läppärit ovat olleet aikamiespojan käsittelyssä. Rouvalla kone kuumeni ja herran kone ei toiminut kuin viikon päästä avaamisesta. Nyt molemmat koneet toimivat kuin unelma!!! Aikamiespoika oli monta tuntia yhden koneen kimpussa, mutta kyllä kannatti. Herra ainakin tykkää....

Rouva huomasi äsken, että teksti millä rouva on TorinKulman kuviin kirjoittanut oli poistunut ja siksi joutui nyt vaihtamaan toisenlaisen tekstin, josta rouva ei tykkää yhtään.

Rouva haikaili niin kovasti Normann Copenhagenin LightHouse-lyhdyn perään, että se oli sitten pakko tilata Finnish desing shopista. Rouvan mittasuhteet eivät ole aivan kohdallaan ja lyhty on melkein yhtä iso kuin poikamiesboxi :( Lyhdylle oli jo paikka tiedossa ja hetimiten alkoi tavaroitten siirtely postista tulon jälkeen. Nyt sitä täytyy ihailla melkeimpä nukkumatta!!! Mutta se on nyt meillä, jipiiii....

Rouva muisti, että varastossa on pilvinpimein tauluja, pääsääntöisesti koivuaiheisia, taiteilija Leo Rantasen töitä. Lyijykynätyö Jäiden lähtö on ollut aina rouvan mieleen, mutta kehykset eivät, niimpä rouva otti ja vaihtoi kehykset ja nyt Jäiden lähtö on seinällä. Pientä muutosta on sisustukseen tullut. Niinkuin yksi seinä olisi mennyt vähän naapurin puolelle valkoisen myötä.

Leipomispäiväkin oli tänään TorinKulmalla. Ei rouva kyllä pärjäisi Koko Suomi Leipoo kilpailussa, kahta samanlaista bulleroa kun rouva ei osaa tehdä. Uniikkeja kaikki :)

Huomenissa tulee RAKKAAT TorinKulmalle, ne mummin kullannuput, joita mummi rakastaa niiiin paljon <3









Ei kommentteja: