sunnuntai 6. lokakuuta 2013

LIVING AND ROOM

Messujen näytteille asettajista tämä LIVING AND ROOM klik  osasto kiinnitti rouvan huomion. Osastolla oli tosi kauniita sisusstusjuttuja ja aivan ihanaiset naiset niitä esittelemässä. 

LIVING AND ROOM toimii kotikutsu periaatteella. Kutsujen emäntä saa alennuksia tuotteista eikä emännän tarvitse kuskailla tavaroita tilaajille, vaan ne lähetetään suoraan tilaajan kotiin. Helppoa!

Rouvan kamera alkoi temppuilemaan ja kuvat jäivät aika olemattomiksi tässä vaiheessa, siksi kuvat ovat lainattu kuvaston sivuilta.

Upeita sisustuksia; tämän mustavalko-puu-talja olohuoneen rouva ottaisi mielellään omakseen. Loppuisi rouvan sisustustouhut siihen paikkaan. Rouvaa ei kyllä häiritsisi yhtään tuo tuikkuhäkkikään, vaikkei nyt ihan rouvan tyyliä olekkaan. Tämä on ihana! Mustavalkoisia tyynynpäällisiä, hienot kuviot.. Sopisivat TorinKulman sohvalle mainiosti. 

Mielenkiintoinen kirja; hyvä kätkö kaukosäätimille ja vieläpä hyvännäköinen!!! JA Pöytälamppu!!! Oih, oli kyllä niiiin rouvan mieleen....

Joulu on edustettuna Happy Holidays teemalla. On ajopuusta tehtyä enkelinsiipeä, JUL-kynttiläjalkaa ja Rudolf-poro!

Paljon ihania sisustustuotteita, pelkistettyyn ja romattiseen tyyliin sopivia. Kannattaa tutustua, jos paikkakunnallasi on Living and Room edustaja, vaikkei olisikaan niin kannattaa silti "onkia" sellainen käsiinsä!!!!


                                                             

.                                                                      





                                                                     



Ei kommentteja: