maanantai 28. lokakuuta 2013

WC-HARJA

TorinKulman rouva törmäsi wc-harjaan. Tietenkin jokaisella on  wc-harja ja kaikki ovat törmänneet siihen tavalla tai toisella. Suurimmalla osalla varmaan sellainen tavallinen joko Sini-tuote tai sitten jossain vähän kauniimmassa törpössä oleva. Nyt rouva kyllä kirjoittaa läpiä päähänsä, eihän rouva tiedä kenenkään wc-harjaa, tälläinen Vipp-harja voi olla vaikkapa joka wc:ssä.

TorinKulmalla on sellainen Jyskistä ostettu, halavalla kun sai kauniin ja roskakorikin samaa sarjaa. Rouva on ollut ostoksiinsa erittäin tyytyväinen... tähän törmäämiseen asti :(

Ei sitä pitäis netissä surffailla eikä blogeja tutkia, tulee vaan sellanen olo: mä haluun tuon... mä haluun tuon...
No, ei rouva tuollaista saa, herra pitää siitä kyllä huolen. Herra kun vähän katselee rouvan ostovimman perään. Hyvä onkin, rouvahan voisi ostaa mitä tahansa typerää, rouvaa kun ei tiedä.

Tämä wc-harja on Vipp tuoteperhettä, kaunis tietenkin kuin mikäkin. Samaan sarjaan kuuluu roskakori, pumppupullo saippualle, hammasharja muki. seinälle kiinnitettävä wc-harja. Rouva ei kyllä tiedä mitä kaikkea Vipp-perhe sisältää ja millä väreillä niitä on saatavilla. Lähinnä tuo wc-harja ja roskis rouvaa kiinnosti. Hinta on vain niin päätä huimaava, herra meinasi pyörtyä, kun kuvaa katseli ja hinnan näki. Pelkkä wc-harja vaihtopään kanssa maksaa noin 180 € ja se on rouvankin mielestä aika kallis investointi, roskakorin hintaa rouva ei uskaltanut edes katsoa.

Kaunista kuitenkin, rouvan silmiä hivelevää. Tuollainen alimmaisen kuvan tötsi TorinKulmalla on ja rouva on ihan tyytyväinen. Sitten kun rouva on oikein puhtaalla päällä niin Sini-tuotteen ne sellaiset joilla pääsee sinne pöntön reunojen alle on ihan loistava keksintö.

Rouva toivottaa hyvää uutta viikkoa jokaiselle ja lähtee nyt pesemään Jyskin harjalla wc:pönttöä :)








                                         (kuvat netistä)

Ei kommentteja: