lauantai 19. lokakuuta 2013

PIENTEN JALKOJEN TEPSUTUSTA

Oih, mikä päivä mummilla ja papalla on ollut, Rakkaat tulivat käymään entisestä kotipaikastamme. Nämä suloiset lapsukaiset, joita mummi rakastaa niin paljon. Tänään mummi on saanut monesti kuulla kuinka rakas on ja mummi on todella onnellinen.

Mummi ja pappa saivat viettää ihan laatuaikaa näiden kullanmurujen kanssa neljästään. Tietysti autoon ja lähimpään lelukauppaan.... hiiret hyppii pöydällä, kun kissa on pois, tai tässä tapauksessa kissat.

Löytyi auto, joka vilkuttaa ja vinkuu ja soittáa ja on valkoinen, kilpa-auto se on!!! Kissakin tuli häntää heiluttaen mukaan. Karkit ja "kepposet" olivat TorinKulmalla valmiina.

Mummi-rouva vaan tykästy sellaiseen pääsiäismuna tai joulukoriste ei se muna oo, mutta selllainen ontto suklaa... jonkin muotoinen. Nyt oli Halloween-sellaisia kaupassa ja tottahan toki ne kärryyn lähti.

Mummille kerrottiin salaisuuksia, välillä kaksikin yhtäaikaa... mummi oli tosi onnellinen, eikä saanut mitään selvää kummankaan jutuista ;) mutta meillä kaikilla oli niin mukavaa, eikä kai muusta ole väliäkään.

TorinKulma on rauhoittunut päivän tohinoista. Herra ja rouva ovat viettäneet rauhallista koti-iltaa. Tuikut, kynttilät lyhdyissä sisällä ja ulkona luovat loistettaan. Ollaan onnellisia tänään <3 Huomisesta kun emme tiedä, mutta tänään saa olla onnellinen tässä hetkessä ja juuri nyt!!! Yöpöydällä ja vähän muuallakin on ihania askartelutöitä. Niita rouva.mummi rakastaa yli kaiken!!!

Hyvää ihanaa onnellista rauhallista tai riehakasta viikonloppua kaikille. Nautitaan elämästä ja kaikesta mitä se meille tuo!!!

Kiitos rakkaille <3

Huomenissa tai taitaa olla jo tämän päivän puolta, rouva suunnittelee pienen olohuoneemme mattoa.

Öitä!











Ei kommentteja: