sunnuntai 20. lokakuuta 2013

MATTO HUKASSA

TorinKulman poikamiesboxiin ei nyt meinaa löytyä talvi-joulumattoa.

Keväällä ostettiin KALUSTETALO HÄMÄLÄISELTÄ turkoosi Iskun STICK-matto. Turkoosi oli aikansa ihan ok ja matto huippulaatua, mutta rouva kyllästyi syksyn tullen väriin ja kaikki menivät vauhdilla varastoon, tyynyt, torkkupeitot, matto ja kaikki muukin turkoosiin viittaava.

Lattialla on pyörinyt, siis todella pyörinyt kaksi pyöreää STICK-mattoa musta ja valkoinen. Koti on kuin palapeli, kun lattialla on kaksi pientä maton palaa. Rouvalla on haku päällä ollut jo pitkään. Mikään ei kolahda, ei sitten mikään.

Lampaantaljaa rouva haaveili, mutta ne ovat sitten niiiiin pieniä kuin kärpäsen kakka... Isompia rouva on netistä etsiskellyt, mutta koko on suunnilleen sama joka putiikissa.

Mustavalkoisen lehmäntaljan rouva otti ja möi kirppiksellä polkuhintaan turkoosi aikana. Ottaa pikkusen paljon rouvalla pattiin. No, ei se kai olisi ollutkaan hyvä, näin rouva itseään lohduttelee...

Messuilla rouva näki Kodin1-osastolla Pandora villamatton, luonnonvalkoinen ja mustat ruudut. Kuvassa kauniimpi kuin livenä. Ei sekään oikein sopinut ajatuksiin.

VM-Carpetin paperinarumatto valkoisena... ????

Ei ainakaan Ikean sitä mikä se nyt on se joka-blogin matto, ei vaikka rouva Ikea fani onkin jossain asioissa. Riittää kun TorinKulmalla on Ikean se joka-blogin tyyny ;)

House Doctorin mattokin olisi varmaan kiva, mutta ehtivät oikeat koot löytää kotinsa ennenkuin rouva asialle muuta teki kuin mietti...

Onhan noita mattoja ja taljoja tullut tänäänkin tutkittua netistä. Kauppoihin ei rouva ja herra tänään ole päässyt katselemaan. Ehkä ensiviikolla... toivotaan.

Tässä on nyt tätä entistä ja ajatuksia, ehkä meillä jouluna on sitten vaikkasta tonttumatto ;) tiijä tuota rouvaa






Sekalainen sekamelska kuvia matoista. Kuvat netistä. Ja pohdinta jatkuu.....












   





Ei kommentteja: