tiistai 29. lokakuuta 2013

KOKOUS

TorinKulman herralla oli kokousilta. Se ei ollut ihan tässä omassa kaupungissa ja siksi rouva änkesi itsensä mukaan. Kokousmatkalle lähdettiin jo hyvissä ajoin 6 tuntia ennen kokouksen alkua. Rouva piti siitä huolen, että jää aikaa shoppailuun.

Niinhän siinä kävi, että herrasväki löysi itsensä Ikeasta. Niinkuin ei Tampereella mitään muuta paikkaa olisi, pöh... Ikeasta oli muka niin paljon ostettavaa, ettei voinut muualle mennä. Saihan sieltä tosi edullisesti kaikkea kivaa rouvan mielestä erittäin jouluista, mutta katsotaan mitä mieltä muut rouvan jouluisuudesta ovat. Ostoksista tulee oma juttunsa, kunhan rouva saa astiat pois koneesta ja ... eipäs rouva enempää kerrokkaan.

Rouvalla hurahti herran kokousaikakin ihan siitä vaan. Olisihan se kokous voinut kestää kauemminkin aika vilahti niin nopsaan. Rouva siinä käväisi Stockmannilla odotellessaan. Yhtä lehteä kun on pitänyt metsästää, mutta ei täälläpäin sellaisia "joka blogi" lehteä ole. No Stockmannilta sellainen löytyi ja nyt rouvan blogi on niinkuin toistenkin, kun on se oikea lehti pöydällä. Ei kyllä vielä omalla, mutta odotuspaikassa!

Rouva on kovasti onnellinen tästä päivästä. Pientä erilaisuutta jokapäiväiseen arkeen, se piristää mieltä kummasti :)







Ei kommentteja: