perjantai 31. tammikuuta 2014

MIETINTÄMYSSY

Rouva on sitten mietiskellyt kaiken moisia asioita. Ei sitä pitäis mitään lehtiä lukea tulloo vaan turhaa päänvaivaa. Rouvalla kun on ollut jo sellainen tuhoamisvimma päällänsä ja vielä lehdessä sanotaan, että jos ostat yhden tavaran hävitä kaksi... On rouva kyllä nyt hävittänytkin jokaisen ostonsa edestä, eikä ole ostellut mitään pitkään aikaan. No, eihän sitä Dymon kohokirjoitinta lasketa... sen rouva tilasi Clas Ohlssonilta. Tarttee saada niihin hopeakantisiinkirjoihin kirjan nimi ja kaikkiin keittiökaappien purkkeihin ryynien nimet. Eihän se onnistu, että kauraryynistä yrittää riisiryynipuuroa keittää ja jos ei oo purkissa tietoa mitä se sisältää, rouva voi hyvinkin keittää mistä sattuu.

Tavaran paljoutta rouva on mietiskellyt ja kaikkea turhaa ostamista. Rouva kun muistelee miten paljon on elämänsä aikana vienyt kirppiksille ja kaatopaikalle kaikenmaailman roinaa ja parempaakin tavaraa, niin mitä niillä rahoilla olisi voinut tehdä... sitähän ei rouva tiedä mihin muuhun olis rahoja käyttänyt.

Nyt poikamiesboxissa on aika niukkaa tämä sisustuspuoli. Onhan rouva tänne ostellut jos jotakin ja sitten hävittänyt, kun ei olekkaan ollut mieleinen. Rouva on tällä hetkellä tosi tyytyväinen erittäinkin pelkistettyyn sisustukseen. Eipä tuota osaa sanoa, milloin mitäkin muka tarvitsee, lamppua, mattoa, verhoja, sängynpeittoa... rouva on loistavan hyvä keksimään kaikkea tarvittavaa.

Sitäkin rouva on miettinyt,  miksi Ikeasta lähti mukaan mukeja ja laseja tässä syyspimeällä. Onhan TorinKulmalla Teemaa ja Taikaa pilvin pimein. Taitaa olla vaihtelun halu niin valtava ja tyytymättömyys siihen mitä on, että joutuu aina vaan ostelemaan uutta ja erilaista.

Teema astiasto on rouvan edesmenneen äidin peruja. Kulkenut matkassa vuosikymmeniä. Rouvan äiti kun oli kovasti ihastunut Teemaan, ja melkeistä joka toisella kauppareissulla osti yhden astian :) Teema astiasto on valkoinen ja muutama turkoosi muki viime kevään turkoosiajalta. Niin... sitä turkoosiakin on varastossa vaikka kuinka paljon ja rouvaa ei yhtään sytytä turkoosi. On mattoa, tyynyä, torkkupeittoa ja niitä mukeja... ei rouva kaikkea muista mitä on, mutta  onneksi turkoosit astiat jäivät mukeihin, ei tullut enempää astioita hamstrattua.

Näiden turhanpäiväisten tavaroitten ostamista ja säilytystä rouva miettii ja on ajatellut, ettei osta toistaiseksi mitään....

Saa nähdä kuin tuossa käy....







1 kommentti:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Mä niin tykkään lukea sun juttujasi kun sun ulosanti on loistavaa! :) Ja samat on mietteet ja kuviot olleet täälläkin. Nyt ollaan aika hyvin saatu tavarat minimiin ja tykkään mutta se on kumma tuo sisäänrakennettu hamsteri joka tykkää vähän kaikesta ;)