perjantai 3. tammikuuta 2014

VOI HYVÄNTÄHEN

Rouva tässä ennen joulua otti ja tilasi itelleen pikkujouluttelupopot. Eihän rouvalla ollut tiedossa yksiäkään pikkujouluja, eikä kyllä herrallakaan, mutta täytyyhän sitä pikkujouluttelupopot olla kellä tahansa TorinKulman rouvallakin.

No, kaikkihan sen tietää millanen rouva on, ei mikään hieno rouva. Onhan rouva kysellyt herralta miten sitä rouvasta saisi hienon rouvan,  mutta herra meinas kerrankin ihan rauhallisesti; "ei auta vaikka voissa paistas". No, se siitä sitten. Olis vaan tullu tuokin juttu kauhean kalliiks jos rouvaa olis voissa alkanut paistaa ja kun ei siitä sitten mitään hyötyäkään olis ollu, niin parempi sitten näin.

Niin ne rouvan pikkujouluttelupopot ilman pikkujouluja. Rouva laittoi tilauksen menemään ja odotteli ja odotteli popoja... ei kuulunut mitään. Sitten rouva alkoi (oiskohan ollu viime viikolla) kyselemään paketin perään, ei sitä oikein mistään löytynyt. Tänään rouva sitten otti heti aamutuimaan asiaksi tämän sangen tärkeän asian näin loppiaisen alla. Popopaketti löytyi sitten tuosta torin toiselta laidalta, jonne ne olivat rantautuneet Ruotsin maalta viimeinkin.

Rouva innoissaan pakettia aukomaan... oih miten ihanat... oi ja oi... rouva rakastui toisella sielmäykselläkin uudelleen näihin popoihin.

Jalkaan vaan ja ... kuinkas sitten kävikään. Melkeistä kyyneleet rouvan silmiin kihosi... voi voi ja voi. Oikeassa popossa oli joku kamalan kova kohta joka painoi rouvan jalkaan niin kipeästi, Siinäpä sitten miettimään ja taas ihmettelemään, rouva on tosi hyvä tuossa ihmettelemisessä...

Rouva laitteli sähköpostia popoliikkeeseen eikä aikaakaan, kun rouvan aataminaikuinen kännykkä alkoi laulelemaan: Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu... rouvan vastatessa joku ihana ääninen nuori mieshenkilö halusi tietää mitä ongelmia rouvalla on. Rouva sai oikein sydämensä kyllyydestä vuodattaa nuorelle mieshenkilölle surunsa näistä ihanaakin ihanimmista popoista, kyllä helpotti! Rouva saa nyt uudet samanmoiset ja lähettää nämä kipua aiheuttavat pois. Kyllä rouva on onnellinen.

Rouvalla on kohta seinällinen näitä samoja popoja, vähän eri mallilla vaan. Herra saa alkaa kohta puoliin tekemään seinähyllyä jonnekkin rouvan Converseille. Eikä rouva koskaan ole sellainen rouva, että Converseistaan luopuisi.

Tässähän nämä rouvan pikkujouluttelupopot ovat, ehkä vähän erilaiset kuin toisten rouvien pikkujoulupikkukengät...






Ei kommentteja: