keskiviikko 15. tammikuuta 2014

HOPEAKANTISETKIRJAT

TorinKulmalla pyörii jonninlainen myrskyn poikanen. Rouvahan se täällä kaappeja tyhjää ja kaikkea muutakin ympäriltään. Ei ole enää papparainenkaan kaappien päällä, ei, ei, papparainen sai pikalähdön partsille. Kaikki ylimääräinen pois silmistä rouva on nyt sitä mieltä. Saahan tuota nähä miten tyhjäks poikamiesboxi tässä vimmassa oikein tuleekaan...

Rouvalla on pitkän elämänsä aikana ollut kirjoja paljonkin. Rouva kun rakastaa kirjoja ja lukemista. Nyt ei tietenkään ehdi lukemaan, kun on tuo inspiratsiuuni päällänsä. Silloin nuorna joskus, kun rouva ei vielä ollut rouva, rouvan hyllyt notkuivat kaikenlaisia kirjoja ja rouva tykkäsi niistä niin kovasti. Ongelmana oli monesti tämä sävyttäminen, kun joka kirjassa on erilainen selkämys tai mikä se lienee, no se kuitenkin joka tulee hyllyssä näkyviin. Rouvaa rasitti hirmuisesti eri kokoiset ja -väriset selkämykset. Tautinsa kullakin. Rouva kun on sellainen nipottaja noissa väriasioissa. Kirjat kuitenkin saivat olla niin kauan kuin rouvalle tuli siivous- ja puhdistusvimma.Vimma kun tuli lähtivät kirjat mikä minnekkin, kirpparille suurin osa, ystäville kuka mitäkin vain halusi viedä ja oi kuinka rouva nautti, niin tyhjää ja kaunista!

Rouvalla on vieläkin kirjoja. Osa alakerran varastossa ja ihan muutama mielenkiintoinen pyörinyt milloin missäkin täällä poikamiesboxissa. Kaikissa kirjoissa tietenkin erilainen selkämys, rasittavaa... Tänään rouva sai -kuningatarajatuksen- päällystää kirjat samanmoisiksi ja tuumasta toimeen. Onneksi oli hopeanväristä joulupaperia jäänyt pieni pala niin rouva sai muutaman kirjan päällystettyä.

Rouva laittoi kirjat tv-tason maitolasilaatikkoon. Nyt sieltä ei pilkistä erivärisiä selkämyksiä ja näyttää kuin laatikko olisi melkeistä tyhjä... Jee rouva on onnellinen..

Jokunen aika sitten rouva osti neilikoita pöydälle ja joutuu vielä laittaa niistä kuvaa, kun ovat niiiin kauniita edelleenkin. Nuppuset auenneet ja ovat nyt täydessä loistossaan.

Rouvan pikkujouluttelupopotkin ovat nyt sitten tulleet ja ovat ihan kunnolliset. Ei muutaku pikkujouluttelemaan kun aurinkokin päivällä niin kauniisti paistoi :)






Ei kommentteja: