sunnuntai 26. tammikuuta 2014

MUSTIKKI & POLLE

TorinKulman rouva, herra ja aikamiespoika lähtivät eilisaamuna katsomaan jotain leirikeskusta, ei rouva sen kummemmin tiedä asiasta, muutakuin aikamiespoika jotain leiripaikkaa tarvinnee, johonkin. Tutustumismatka oli siinä mielessä onnistunut, ettei mitään eksymisiä tuolla tapahtunut, herra kun tuntee seudut läpikotaisin. Ei rouva osaisi täällä kulkeakkaan ilman herran opastusta.  Aikamiespoika ei lerikeskuksessa nähnyt mitään hyvää, rouva sentään näki kauniit akkunat ja maakellarin. Ei rouva sinne kyllä leirille menisi, ei sitten millään muotoa.

Samalla reissulla rouva sai tutustua surullisen näköiseen poniin. Poni tuli vieläkin surullisemmaksi, reppana, kun ei rouvalla ollut antaa minkäänlaista makupalaa. Näykkäsi ihan kädestä rouvaa kiukuissaan.
Eikä sitä oikein siinä paikassa ymmärtänyt, että ollaan ihan vaan suomenmaassa. Kaikki tyynni olivat ihan muuta kieltä puhuvaisia. Rouva oli ihan häkellyksissään, eihän rouva nyt niin kovasti noita ulkomaan elävien kieliä ymmärrä ja herra vielä vähemmän. Aikamiespoika kyllä kielet ossaa ihan noin vain vettä valain. Kahavit saatiin juotua, sen verran yhteistä kieltä löytyi, Rouva tykkäsi kovasti paljon tuollaisesta seutukuntamatkasta rakkaittensa parissa.

Vanha herra tässä eilispäivänä kertoi keksimyksiään. Oli mokoma päättänyt lähteä Mustikilla katselemaan maisemia. Mustikki on vanhan herran polkupyörä... Siitähän sitten kyllä ihan meteli syntyi, kaikkea se vanha herra melkein 86w suunnittelee. Uskoi kyllä TorinKulman herraa, kun herra sanoi, että Mustikki saa olla nyt tallissa ja vanhalle herralle hommataan sellainen potkupyörä.

Rouva hetimiten laittamaan ilmoitusta kirppikselle ja ei mennyt kuin puolisen tuntia, kun potkupyörä löytyi ihan TorinKulman naapurista. Mustikki haetaan pois ja Polle viedään tilalle. Pollella on turvallista liikuskella kylillä tuollaisen vähän vanhemman herrashenkilön.

Mummittelupaikan väkikin tulla tupsahti TorinKulmalle. Oli oikein ihanaa olla kullanmurujen kanssa, kun nuoripari lähti ostoksille. Lähtiväthän rouva, herra ja kullanmurutkin ostoksille, kun nuorenparin auton takavalot poistuivat kuvioista. Ostettiin lelut molemmille ja Kinder-munat ja voi kun meillä oli mukavaa.

Näin se on TorinKulman viikonloppu vierähtänyt. Ruusuja rouva nappasi tuosta lähikukkakaupasta ylieilen. Kukkaset ovat niin ihania rouvan mielestä. Tuovat sellaisen juhlallisen ja keväisen olotilan.

Uutta viikkoa pukkaa tulemaan ja sen rouva ottaa ihan innolla vastaan ja toivottaa kaikille ihanille oikeista hyvää tulevaisuutta <3









Ei kommentteja: