maanantai 10. helmikuuta 2014

SAMMUNUT SAUNALYHTY

Tässäpä on viikko ja vähän toistakin ehtinyt vierähtää edellisestä päivityksestä. Tuntuu kuin TorinKulman rouva olisi sammunut kuin saunalyhty tai loppuun palanut kynttilä. Ei rouva loppuunpalanut ole, eihän rouva ole edes töissä  eikä minkäänlaista keikkaakaan ole heitellyt kesän jälkeen. Herra on hetitellyt työkeikkaa pari kuukautta ja saanut olla sellaisessa paikassa missä herra kovasti viihtyy. Rouvan tilanne on vähän ollut sellainen ja tälläinen. Rouvallahan on ollut sellaisia kovia selittämättömiä kipuja siellä täällä, eikä rouva oikein ole tiennyt onko se reumatismiä vaiko lorvikataria. Ei haittaa vaikka rouva ei ole tiennyt, kun lääkäritkään eivät ole tienneet mikä rouvaa vaivaa, eipä sillä ei rouva nyt niin oitonaa ole lääkärissä hypännytkään. Kipuasia tuli vaan esille ihan vahingossa kun rouvalla alko paineet nousemaan ihan pilviin asti.

Viime viikon reumalääkärillä käynti sai rouvan kyllä niin hiljaiseksi ja oikeastaan surulliseksikin. Onhan se hyvä kun kivuille löytyy syy ja syyhyn löytyy lääke, rouva vaan ei oikein halunnut vastaanottaa sitä sairauden nimeä ja lääkettä mitä siihen käytetään. Rouvalla on nyt sitten nivelpsori ja siihen lääkkeenä Metotreksaatti piikkeinä kerran viikossa. Rouva oli ihan kipsissä, turtana kun kuuli asian. Tuntui kuin elämä olisi loppunut siihen paikkaan, vaikka elämän pitäisi alkaa sitten kun lääke alkaa vaikuttamaan.

Nyt rouva on asian hyväksynyt, niin rouva ainakin luulee... onhan rouva jo touhannut kamalasti viherkasvien parissa. Ostanut yhden rahapuun, jos se vaikka TorinKulmaa rikastuttaisi ja sitten sellaisen mikä lienee pieni kaktuksen tyylinen. Hirvensarvisaniaista rouva on metsästänyt, ei sitä mistään taida saada. Rouvalla on nyt vaan sellainen pakkomielle hirvensarvisaniaiseen ja jos rouva sen jostain löytää niin rouva varmaan sen kuolettaa viikossa :(

Lauantaina rouva ja herra herkutteli sellaisella rouvan oma keksimällä erikoiskahvilla. Ihanaa oli, aivan ihanaa, vei ihan kielen mennessään.

Uusi viikko, josta rouva toivoo iloisempaa kuin edellisestä ja miksikäs ei tämä viikko olisi iloinen... Rouva ja herra lähtee HOPLOPPIIN mummittelupaikan väen kanssa juhlimaan 5w synttäreitä <3

Sitä odotellessa...

Rouva toivoo, että jokaisella ihanalla olisi jotain iloista odottamista alkaneella viikolla ja odotus palkittaisiin <3








1 kommentti:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

No voi reuma! :( Kurja vaiva, meillä yhden lapsen kanssa käyty tutkimuksissa mutta vielä ei oo kiinni jäänyt ja itsellä enemmän fibron tyyppistä kipuilua joten ehkä aavistuksen voi arvailla mitä ne kivut voi olla. Toivotaan että lääke tepsii ja helpottais oloa ja eloa. mä hain juuri kaupasta pari oksaa valkoista harsokukkaa kirkkaaseen maljakkoon, ai että ihania! (entisiä inhokkejani niinkuin moni muu asia, kai sitä tulee vanhaksi ;) )