perjantai 1. marraskuuta 2013

KUULUMISIA

Rouva on ollut taas niin vauhdissa alku viikon, että herralla on ollut tekemistä pysyä perässä. Rouva on sisustanut ja suunnitellut ja taas suunnitellut! Onneksi herra on tuollainen ymmärtäväinen herra ja antaa rouvan säheltää. Vauhti on ollut niin kova, että tänään rouva "simahti". Kovat kivut ja väsymys :(  mutta TorinKulman herra ymmärtää senkin, että kivut voivat iskeä ja väsymys painaa päälle.

Ikeasta lähti mukaan vaikka mitä ihanaa. Ei sille mitään voi, että siellä vaan on niin silmälle sopivaa ja onneksi kukkarollekin.

Lampaantaljat ovat rouvan suuri heikkous. Niitä ei vieläkään ole tarpeeksi, eikä rouva viitsi edes laskea miten paljon niitä jo on ja miten paljon niitä vielä tulee... Taljat ovat vaan niiiiin ihania!!!!

Tampereen reissusta rouva joutuu vielä kertomaan seuraavaa - kun ensimmäinen Ikean kierros sinä päivänä oli tehty ja herralla oli jo kova kiire syömään niitä maailman ihanimpia lihapullia. Rouva ja herra olivat kyllä ajatelleet, että ruokailun jälkeen lähdetään kohti keskustaa, mutta rouva keksi yks kaks yllättäen, että siellä jossain kaukana ihan perällä oli lampaantaljoista tehtyjä tyynynpäällisiä eikä siinä muu auttanut, kuin lähteä uudelle kierrokselle. Herra on hyvä suunnistaja ja oppinut jo Ikean kaikki oikomisreitit, eikä mennyt kauan, kun oli kaksi tyynyä kainalossa ja kassaltakin selvisi nopeasti. Herra on joutunut  rouvan kanssa käymään Ikeassa ja monessa muussakin paikassa, missä ei olisi koskaan ajatallut käyvänsä. Niinhän siinä voi käydä kun rouvan itselleen ottaa ;)

Nyt on TorinKulman makuuhuone täydellinen, ainakin rouvan mielestä, Työpöydän jakkaralla on pienen pieni talja ja sängyn päällä on nuo ihanaiset tyynyt. Tuolille löytyi luonnonvalkoinen torkkupeitto, rouvan mielestä, se on kuin nenä päässä tuolin selkänojalla ja kylmällä ilmalla lämmittämässä rouvan kolottavia jäseniä.

Rouva odottaa kovasti huomista päivää, vähän niinkuin jouluakin, rouva ja herra kun lähtevät mummittelemaan ja papattelemaan <3

TorinKulman rouva ja herra toivottavat oikein hyvää Pyhäinpäivää ja juuri sellaista kuin jokainen tarvitsee, kerätäkseen voimia tulevaan uuteen viikkoon!!!!







                                               


Ei kommentteja: