maanantai 11. marraskuuta 2013

NAAPURIKAUPUNGISSA

TorinKulman rouva ja herra olivat tänään sukuloimassa ja samalla melko suuressa, rouvan mielestä tosi suuressa kaupungissa ostoksilla. Rouva lähti ihan naisseurassa meikkiostoksille ja jätti herran toisen herran kanssa odottelemaan.

Rouvalla on nyt hiustenväriin sopivia meikkejä, eihän samaa huulipunaa voi käyttää rosen- ja porkkanan väristen hiusten kanssa, ei sitten millään. Rouvan uudet meikit ovat hyvin tavallisia Lumenen, L´orealin ja Maybellinen tuotteita, hyviksi todettuja näin arkikäytössä. Rouva on ihan kotirouva, mutta täytyyhän sitä meikkiä olla, edes huulipunaa, kun tuossa läheisessä K-kaupassa käy ;) ja ainakin silloin, kun R-kioskilta menee hakemaan pakettia, se on sellainen huippuhetki, kun saa jotain ihanaa, mitä on tilannut ja odottanut.

Eilen vietettiin Isänpäivää vanhan herran ja aikamisepojan kanssa täällä TorinKulmalla. Ruokailtiin ja jälkkäriksi oli rouvan lauantaina tekemää kääretorttua. Kävi vaan tosi köpsösti kääretortun koristelun kanssa, kun koristeet jäivät kauppaan ja kaupat olivat sunnuntaina kiinni. Onneksi oli kermaa ja kaakaotomusokeria sai edes pursotettua kauniin väristä kermavaahtoa tortun päälle. Makeaahan se oli, vaikka rouva tykkää kovasti makeasta, niin tämä oli jo rouvankin makuun liian makeaa. Kääretorttu meni kuitenkin parempiin suihin eikä siitä enää ole kuin muisto.

Ihanasti on uusi viikko TorinKulmalaisilla alkanut. Oli ihana käydä sukuloimassa! Rouva niin kovasti tykkää näistä sukulaisista. Moneen asiaan tässä poikamiseboxiin muuttamisessa on ollut sukulaisrouvasta suurta apua, TorinKulman rouva on tosi kiitollinen :)

Uusi päivä ja uudet kujeet... huomisiin!









Ei kommentteja: