lauantai 2. marraskuuta 2013

MUMMITTELUA

Niin se taitaa olla;  rouva on tullut lapseksi jälleen... Uni ei tullut illalla silmään, ei sitten millään, kun rouva tiesi pääsevänsä tänään mummittelemaan ja aamulla jo ennen kukonlaulua rouva oli pirteä kuin kukkopoika :)
Kyllähän se sitä paljon on, että lapseksi on tullut, kun odottaa jotain niin kovasti, ettei saa nukutuksi.

Eipä se kyllä menoa haittaa se lapsellisuus, enemmän tämä raihnaisuus haittaa ja hidastaa. Tämä päivä on kyllä ollut suhteellisen hyvä, rouva on jaksanut ihan kiitettävästi automatkat ja mummittelun.

Mummittelu on maailman ihaninta <3 se on rakkautta, se on lämpöä, se on aitoutta, se on kaikkea mitä ei osaa sanoiksi pukea. RAKKAAT <3

Ruokailulla aloitettiin mummittelu ja papattelu sen jälkeen herkuteltiin, katseltiin leluja ja huoneita muutenkin pitkästä aikaa. Asiaa oli paljon puolin ja toisin.

Päivä oli täydellinen ja kuvat puhukoot puolestaan enemmän kuin tuhat sanaa!!!! Mummittelu koti on kaunis, hyvällä maulla sisustettu, täydellinen nuoren perheen koti. Itse ovat kaiken remontin tehneet ja kalusteetkin - leikkaa, liimaa, askartele - tyylillä kasattu. Kova työ, mutta se on kannattanut.












        ( takka ja keittiön alakaapit saman värisiä, kuvat muuttavat väriä)
 
 


Ei kommentteja: