tiistai 12. marraskuuta 2013

VALOKUVAUS

TorinKulman rouvalla ei ole pullat hyvin uunissa valokuvauksen suhteen. Rouvalla on kamerana vanha pokkari, jolla ei saa kuvia ollenkaan onnistumaan näin pimeällä ja huonoja tulee valosallakin. Kun on katossa valoja, ne heijastavat ja salama räpsyy ja siitä tulee omat ongelmansa. Rouvalla oli kyllä "hieno" kamera, hyvyydestä ei tietoa, rouva ei ehtinyt sillä ottaa montakaan kuvaa, kun ajatteli, ettei ikinä enää kuvaa mitään, oli niin kyllästynyt kaikkeen... siis viime jouluna, kun se muutto oli päällä ja koti hukassa ja kaikki rempallaan. Tähän poikamiesboxiin tultiin väliaikaisesti ja se väliaikaisuus taitaa jatkua loppuelämän :) eipä se haittaa, täällä on hyvä olla. Niin se kamera; rouva antoi sen mummittelu kotiin, kun rouva antoi hienon puhelimensa aikamiespojalle, tasapuolisuuden vuoksi molemmille jotain... niin rouva ajattelee.

Nyt rouva on googlettanut kameroita, ei pääse selvyyteen ei sitten millään muotoa, mikä olisi hyvä eikä nyt niin kamalan kalliskaan kamera. Olis taas intoa kuvata täällä TorinKulmalla ja vähän jossain muuallakin. Blogiin olisi mukava saada parempia kuvia niin itseni kuin teidänkin iloksi.

Mutta... mikä kamera???? Kalliimpi pokkari vaiko järkkäri... kas siinä pulma... ja Cannon vai Nikon vai... siinäkin pulma. Mistä rouva tietää, ei mistään. Oppiiko järkkärillä kuvaamaan tälläinen "joskus nuorena valokuvauskerhossa" ollut rouvashenkilö? Onko pokkari turvallisempi ilman käsisäätöjä? Millä kameralla saa tälläisenä pimeänä vuodenaikana onnistuneita kuvia?

Herra kyllä antaisi oman kameransa rouvalle. On kuulema niin hyvä, että kun nappia painaa: aina tulee kuva :) näin ollen siinä on automaattikameran ominaisuudet. Kuvan laatua ei herra mitenkään halunnut taata. Rouva ei nyt ihan ollut innostunut asiasta, vaikka ilmaiseksi saisi hyvän kameran.

Toivottavasti täällä on lukijoina joitain, jotka tietää kameroista ja kuvaamisesta. Rouva ottaisi mieluusti vastaan vihjeitä hyvästä kamerasta kommenttilootaan tai torinkulmalla postiin tai facebookkiin, minne vaan.

Onhan näinkin pilvisenä ja sateisena päivänä ollut joulukin mielessä, silloin rouva saa mummitella oikein olan takaa. Koko rakas perheyhteisö tulee TorinKulmalle jouluttelemaan ja joulupukkikin on luvannut tulla joulua juhlistamaan ja lahjoja jakamaan. Ihanaa, rouva odottaa niiiin kovasti joulua!!!!

Näissä mietteissä mennään tänään tiistaina.

Kiitos jo etukäteen kamera vinkeistä, toivottavasti rouva niitä saa :)







Ei kommentteja: