sunnuntai 3. marraskuuta 2013

MYÖHÄSSÄ

Tänään rouva huomasi olevansa myöhässä, voi kamalaa. Rouvalla on ollut joulu mielessä jo juhannuksesta asti ja vielä on partsin jouluvalot laittamatta., Huonosti menee tälläkin rouvalla.

Ongelma lienee siinä, että rouva ei oikein tiedä miten valoja tai minkä kuusen tai mitä mitä.... partsille laittaisi, eihän rouvalla ole koskaan partsia ollut. On ollut vaan iso piha tai pieni piha. Päähän tässä kipeäksi tulee, miettiessä ja joulukin ehtii vilahtamaan ohi ilman jouluvaloja.

Monia ajatuksia on valoille ollut. Rouva osti Tuijan partsille vähän ennen kuin puutarhamyymälät lopettivat toimintansa. Tuija oli kai liian lämpöisessä paikassa, rakkaudesta ja vedestä huolimatta, koska pässäi ruskistumaan ja on olevinaan niiiin pienikin. Rouva haluaisi sellaiset valot, jotka näkyvät ainakin torille. Pienempi  pitäis laittaa pöydälle, eikä sekään hyvältä vaikuta, vaikka olisi kauniissa korissakin. Isomman kuusen kun laittaisi niin vois pöydän roudata jonnekkin pois piiloon jouluksi.

Rouva ja herra miettivät valkoista muovikuusta, Jeps sehän sopisi mustien pallojen kanssa sisustukseen tosi hyvin, mutta valkoinen muovikuusi partsilla.... ei ossaa aatella.

Pitkolla käytiin yks päivä samoilemassa ja katselemassa ihka oikeita kuusia. Niitähän siellä oli, monen kokoista ja näköistä kasvamassa. Herra on oikean joulukuusen kanalla ja rouva ei tiedä.

Monen moneen vuoteen ei ole oikeaa kuusta sisään tuotu rouvan allergian vuoksi. Nyt tietysti olisi mahdollisuus, kun se ei olisi rouvan nenään haisemassa, tuskin rouvan jouluansa partsilla viettää.

Täytyy nyt kiiruusti rouvan tuota asiaa alkaa hoitamaan herran kanssa, muuten ei tuu joulua.

MUTTA muovinen valkoinen vai aito vihreä joka olis vähän harva ja vino ja ... ei noita kuva kuusia löydy ei Pitkoltakaan, eikä valkoiset muovikuusetkaan noin tuuheita ole :(









                (kuvat netistä)

Ei kommentteja: