torstai 7. marraskuuta 2013

JegerSTYLE Pauliina

Anivarhain aamulla TorinKulman rouva hyppäsi ylös sängystä. Oli niin monenmoisia suunnitelmia yhdelle päivälle, ettei rouva oikein kaikkia edes varmaan muistanut. Kaksi jotka rouva muisti oli kampaajalle meno ja auton ostajan tulo.

Rouva oli jo innoissaan, että nyt viimein tulee autolle ostaja. Rouva kun ostaa tomautti keväällä auton itselleen, eikä tarvitse sitä ollenkaan. Pari kertaa on syntymäpitäjässään sillä käynyt ja muutaman työkeikan heittänyt, siinä se on onnettomana seisonut pihassa sateet ja paisteet. Katsojat - ostajat tulivat, koeajoivat ja odottivat että 13v auto on lähes uuden veroinen, kaikkea kans, ei sellaista ole vielä näkynyt, eikä rouva ymmärrä sitäkäään, että autokauppoja lähdetään pitkän matkan päästä tekemään ilman rahaa. No, se siitä kaupanteosta sitten, vähän rouvalla otti pattiin koko systeemi, mutta minkäs omalle tyhmyydelle teet kun auton ostamaan meet... eikä tiedä, että ostaja on rahaton :(

Onneksi se toinen toivon torstain tapahtuma oli edessä ja rouva pääsi JegerSTYLE Pauliinan KLIK. kaunistettavaksi. Rouvan hiuksiin laitettiin uusi look, synkän syksyn piristeeksi. Rouva on perin tyytyväinen ihanaiseen Pauliinaan. JegerSTYLE on vanhoissa Puolustusvoimien tiloissa ja sisustettu ihanasti rakennuksen tyyliin sopivasti. Rouva nauttii olostaan siellä.

Nyt rouva on kuin uusi rouva uusien hiustensa kanssa. Rouvalla on kyllä rohkeutta vaihdella väriä ja leikkausta. Eilen oli rose ja nyt on oranssi - porkkana ja kyllä rouva on peilaillut niin, että peilit ovat melkein puhki. Rouva luulee olevansa tosi magee mimmi... herra TorinKulman mielestä kyllä onkin <3

Vanha herra sanoi nähdessään uuden hiustyylin; ei yhtään liian ruma! Jes, se on kampaajalta hyvin tehty, kun vanha herrakin tuollalailla sanoo. Aikamiespoika katseli ja pyöritteli päätään ja ihmetteli, viimein tuumasi, että jonkun aikaa tuohon tottumiseen menee, mutta taitaa olla jo eri väri kun olisi lopullisesti tottunut. 

Loppujen lopuksi rouvalla on ollut hyvä päivä. Rouva tykkää niiiiin kovasti hiuksistaan ja koko torstai päivä on ollut sateesta huolimatta erittäin onnistunut.

Kiitos Pauliina! Rouvan päivä on pelastettu :)














1 kommentti:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Ompas pirteän räiskyvä! :)