perjantai 27. syyskuuta 2013

SADEPÄIVÄN TOHINAA

TorinKulmalla on ollut sateesta huolimatta vilinää ja vilskettä. Herra on loistanut poissaolollaan melkein koko päivän, mutta siitä huolimatta vilskettä on riittänyt. Rouva osaa kyllä pitää siitä huolen.

Eilen kävimme rouvan syntymäpitäjässä. Voi sentähe, miten siellä oli kaikki muuttunut. Lähinnä liikennejärjestelyjä tehty/tehdään, niin ettei osaa enää kulkea.
Rouva oli matkassa kesähepenissä ja kylläpä osasi olla kylmä. Puolimatkan krouvissa satoi jotain valkoista taivaalta; liekö lunta, rouva ei ihan kaikkea tiedä, mutta luuli sen lunta olevan...

Aamutuimaan rouva otti talvi Conversensa esille, eikä lähde ilman niitä enää mihinkään. Laukkukin vaihtui mustaan Marimekkoon. Olipa ihana käydä kaupassa lämpimillä kengillä. Rouva kun ei ole mikään hieno rouva, vaan sellainen vähän höpsö rouva. Pitää tuollaisia teinitossuja, ei osaa pitää rouvakenkiä, ei.

Eilen illalla rouva tilasi mustat valopallot, eikä meinaa malttaa odottaa, että posti ne tuo. Rouvalla on kyllä mennyt luotto postin kuljetuksia kohtaan. Kaksi rikkinäistä Tine K Homen tuikkulasia on TorinKulmalle postista tullut eri lähetyksissä. Viimeinen paketti oli näkemisen arvoinen siinä oli se uusi tuikkulasi, kun ensimmäinen oli mennyt postissa rikki. Ei Ärrän postiväki rouvalle edes pakettia antanut, kuvasivat ja avasivat ja tekivät tunnin verran jotain lappusia, rouva seisoi koko ajan Ärrällä ja hikoili. Rouva on tullut siihen tulokseen, ettei se tuikkulasi varmaan ole ToriKulmaan tarkotettukaan!

Nyt rouva joutuu mennä untenmaille herran viereen. Rouvalla kun on aamusta heti kauneussalonkiin meno. Laitetaan räpsyttimiä kuntoon. Tiijä sitten miten hieno tennari-rouva sieltä tulloo...






Ei kommentteja: