tiistai 24. syyskuuta 2013

MUUTTOJA

TorinKulman rouvalle ja herralle on tullut vaatimattomasti 2,5 vuoden aikana 7,5 muuttoa. Tuo puolikas tulee siitä, kun tytär ja vävy olivat viime muutossa auttamassa toosi paljon.Toosi Iso Kiitos Heille!!!

Kaikki muutot eivät ole omiamme, oheistuotteena on tullut tämän meidän perheyhteisön muutot. Kaikista on onneksi selvitty. Vielä on kaksi tai kolme :( banaanilaatikkoa alavarastossa. Inhoan banaanilaatikoita niin paljon, etten ole viitsinytt niitä edes tyhjätä. Lieneekö sisältökin tarpeetonta?

Toivottavasti ei koskaan enää  tarvitse muuttaa, muutakuin vanhainkodille, ei niitä kyllä taida enää olla, mutta johonkin missä autetaan, jos ei itse enää pysty mihinkään.

Vuosi sitten remppasimme entisen isomman kotimme, hankimme uusia kalusteita. Suunnitelmissa oli asua siellä, mutta jostain syystä asunto laitettiin myyntiin ja muutimme herran poikamiesboxiin. Jeeeee... ison divaanisohvan kanssa :) ja vielä JOULUNA! Rouva kun on tunnetusti jouluihminen, niin joulu vietettiin ihanaakin ihanampien banaanilaatikoiden keskellä, pakaten. Onhan banskulaatikot hyviä muuttolaatikoita, tukevia ja kantaminen helppoa, mutta rouva on niitä täyttänyt ja tyhjännyt ihan tarpeeksi!

Rouva ajeli laina autolla uuteen kotiin muuttokuorman perässä. Herra oli muuttomiesten kanssa ehtinyt kantaa kaikki tavarat sisälle... Rouva meinasi pyörtää ovelta pois, kun näki kalustetun tupakeittiön, jossa oli vielä muutama banaanilaatikkokin. Se oli niin TÄYNNÄ, ettei jalansijaa ollut. Onneksi tai epäonneksi rouva ei ollut yhtään kuvaus tuulella, joten muutostamme ei ole yhtään kuvaa. 

Siihen sitten kuitenkin oli pakko oleentua, ei ollut paluuta EI. Ei auttanut muu kuin laittaa mietintämyssy päähän ja lähteä ajelemaan Kalustetalo Hämäläiseen Jämsään. Entiset kalusteet myyntiin kirppikselle ja uutta tupaan... 

Hyvä sopu sijaa antaa, sanotaan. Onneksi rouvalla ja herralla on hyvä sopu. Onhan mielessä ollut isompi asunto monta kertaa, mutta kun ottaa huomioon tämän poikamiesboxin hyvät puolet, niin aina tämä voittaa. 

Muutamia kuvia entisestä ja nykyisestä!!! (Rouvan Conversetkin päässeet kuvaan ja ruttunen Marimekko laukku)
















Ei kommentteja: