sunnuntai 15. syyskuuta 2013

PARTSILLA

TorinKulmalla on niin ihanaa kun on partsi! Lasitettu suojaisa ja josta näkee torille. Istuskelimme siellä aikaisin keväällä, kesällä ruokailimme ja nytkin on niin lämmintä, että voi päiväkahvit juoda ja lueskella. Tokihan siellä voi olla talvellakin, kun laittaa Reinot jalkaan ja Pohojalaispairan päälle :)

Sisustus on tässä asumisemme aikana muuttanut partsillakin muotoaan moneen kertaan ja varmasti vielä muuttuu...
Kesällä se oli turkoosilla maustettu, koska sisälläkin oli täsmävärinä turkoosi. Nyt syksyn tullessa turkoosi on saanut väistyä  ja pelkistetty musta-valkoisuus on jäänyt.

Keväällä hankimme sohvan, kyllähän siinä istuskelee ja lueskelee, mutta ehkä tuossa partsilla kuitenkin on enemmän divaanisohvan paikka kuin istumasohvan. Saisi löhöillä auringossa!

Uuteen kotiimme olemme joutuneet hankkimaan "yhtäsuntoista" ja nyt olen huomannut (oli kyllä jo aikakin), että joskus ja oikeastaan turhan usein on tullut tehtyä huonoja hankintoja. Olen päättänyt olla erittäin harkitseva (kumpa olisinkin), mutta yritän, etten tee enää mitään katumusta aiheuttavia ostoja.

Valkoiset polyrottinkituolit ja musta pöytä ovat Kalustetalo Hämäläiseltä Jämsästä. Niistä olen tykännyt. Tuolit ovat Iskun mallistoa ja aivan ihanat istua! Lampaantaljat ovat kulkeutuneet mukanamme edellisestä kodista elikkä jotain sieltä kuitenkin mukaan tuli! Tyynynpääliset ovat Ellokselta, ihastuin noihin teksteihin... Pyykkikoppa on apupöytänä (likapyykiä siellä ei kuitenkaan säilytetä :)

Partsi sai valot venetsialaisiltana ja tontun Mäntän torilta!!!










4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä!! :) Ja kiitos mainostamisesta ;);)

Terv. Seija

TorinKulma/Anneli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Kiitos Seija!
Ei sitä voi muutakuin kertoa totuuden :) mistä ihania kalusteita saa :)
Jatkoa tulee :)

Anonyymi kirjoitti...

:):)
Terv. Seija