sunnuntai 29. syyskuuta 2013

IHANA SYKSYINEN SUNNUNTAI PÄIVÄ

Torinkulma on herännyt eloon syksyn myötä!

Rouva rakastaa syksyä, hämäriä iltoja ja jopa hämäriä päiviäkin. Rouva taitaa olla itsekin aika hämärä tyyppi! Herra on taasen kevät ihminen, vastakohdat täydentävät toisiaan... Herrakin on oppinut jonkin verran nauttimaan syksystä ja rouva taas puolestaan keväästä.

Rouvalla on ehkä jo vähän joulukin mielessä, sille ei mitään voi. Se alkaa kutittaa jo syyskuussa ja loppuu sitten HETI joulun jälkeen! Oikeastaan ensimmäisenä arkipäivänä. Tämä joulun tunnelmointi on kaikkein ihanin asia ja aika rouvan mielestä. 

Aamupäivästä rouva otti ja keitti riisipuuroa, ei sinne vielä mantelia laitettu, ei vielä niin kovasti jouluta ;) Koko perheyhteisö sai syödä vatsansa täyteen puuroo ja kaikki oli niin tyytyväisiä.

Rouvan piti käydä hakemassa kaupasta  vain ja ainoastaan nenäliinoja , mutta ensiksi tuli vastaan lehti, sitten tuli vastaan maustetut rahkat, sitten tuli vastaan.... sitä ja tätä. Tulihan onneksi ne nenäliinatkin ostettua :)

Iltapäiväkahvit nautittiin herran kanssa ja lehteäkin tuli jo selailtua. Ei nyt ihan selailemalla tästä numerosta löytynyt mitään mielenkiintoista.  Tutkitaan vielä tarkemmin, jos jotain löytyisi.

Tässä syksyn aikanaTorinKulmalla oli tarve yhteen tuoliin ja yhteen jakkaraan, joka olisi pöytä ja tarpeen vaatiessa lisäistuimena ruokapöydässä.

Pitkään pohdittiin Alvar Aallon 66 jakkaraa ja 66 tuolia. Jotenkin ne sitten tuntuivat tänne herran poikamiesboxiin liian puisilta :) Rouvalla kylläkin on paljon yhteistä Alvar Aallon kanssa, sama entinen kotipitäjä!

Pohdinnan tulos oli sitten Kartell Stone-jakkara ja Victoria Ghost-tuoli Vepsäläiseltä

Rouvalla on ISO ongelma, kun ei tiedä mitä jakkaralle laittaisi, tyhjänä se on aika tyhjä :) nyt siinä on "kovan onnen" Tine K Home tuikkulaseja 2 kpl (joita piti olla 3) ja Tine K Home tuoksukynttilä White Tea & Ginger. On muuten ihana tuoksukynttilä, palaa ihanasti eikä levitä hajua ympärilleen, vaan tuoksuu sopivasti allergikonkin kodissa. Mrs Jones shopista niitä ainakin saa. Männyn oksan herra taittoi kukkaseksi rouvalle eilisellä iltakävelyllä <3

Rouva pyytää nyt teiltä vinkkejä, mitä tuohon söpöimmästä söpöisemmälle jakkaralle voisi laittaa. 

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! Nautitaan vielä sunnuntai-illan tunnelmista!!!!







(kuvat netistä)





.

Ei kommentteja: