lauantai 21. syyskuuta 2013

FUTURO KEITTIÖT

TorinKulmalla oli eilen juhlallinen päivä. Herra sai kutsun kera rouvansa ihanaan FUTURON keittiö näyttelyyn. Rouva oli niin innoissaan, että laittoi jopa räpsytin väriä silmiinsä ;)

Näyttely on asiansa osaavan ammattilaisen rakentama, se on paikalleen asennettu ja on siis jatkuvasti esillä, ei muuta kuin jok`ikinen Kolhoon Futurolle katselemaan ja tekemään Jukan kanssa keittiösuunnitelmia. Väri ja malli vaihtoehtoja on romanttisesta pelkistettyyn ja kaikkea siitä väliltä!

Jukaan voi ottaa yhteyttä esim. sähköpostilla: jukka.gronlund@futuro.fi

Jukan suunnitelmissa keittiössä ei ole hukkatilaa edes sokkelissa! Sokkeli on laatikko, joka aukeaa pikkuisen jalalla pukkaamalla ja johon Mustin ja Mirrin ruokakipot voi piilottaa tai jos ei ole Mustia eikä Mirriä, sinne voi laittaa vähemmän tärkeää astiaa, kattilaa... kuka mitäkin keksii. Laatikko on yhtä syvä kuin työpöytä, ei mikään minimalli.

Nurkat ovat hyödynnetty esim. ulos vedettävillä kattilakaappi mekanismeilla. Mikä parasta, se meni melkeistä itsekseen takaisin kun siihen vähän pukkas kädellä.

Aktiivilinja... se se vasta jotain. Työpöydän levyyn on piilotettu paljon lisätilaa antavia ihmeitä! Pikkusen kädellä pukkaamalla esiin tulee leikkuulauta, jossa on tilaa myös puukoille, mausteita varten omat lokerikkonsa ja aterimia varten omansa. Kaikki täydellisesti järjestykessä pienessä huomaamattomassa tilassa.

Keittiöiden laatu on korkeatasoista niin työ kuin materiaalitkin. Kaikki kaapit ja laatikostot menevät hiljaisesti kiinni. . Kodinkoneet ovat SMEG:in ja vesikalusteet FRANKE:n mallistosta.

Rouvan silmiin osui tietysti pelkistetty mustavalkoinen keittiö. Ovet saa ilman vetimiä tai vetimien kanssa. Silmiä hivelevä rauhallisuus - välitila samaa laminaattia kuin työpöydän taso!!!! Huikea liesituuletin, joka vei rouvan sytämen täydellisesti <3 samoin SMEG:in 50-luvun jenkkikaappi vei sytämen, jos itselle rouva sellaista hankkisi, ei kyĺlä osaisi valita olisiko se musta vai valkoinen vai jokin muu... värejähän on vaikka kuinka paljon.

Herra taas ihastui keittiöön jossa on saareke! Värit ja saarekkeen käytännöllisyys olivat herran mieleen, herra kun on TorinKulmalla kokkaava osapuoli.  Saarekkeessa on aktiivilinja, joka antaa työskentelytilaa mukavasti. Tässä saarekkeessa on keittotaso ja aktiivilinjaan on asennettu kuumalle sopiva laskutaso.

Valkoinen romanttinen keittiö oli myös ihastuttava kuppivetimineen ja uritettuine ovineen. Rouva voisi kuvitella asuvansa omakotitalossa, jossa olisi romanttinen keittiö ja pikkusen mustaa, ei tietoa missä sitä mustaa olisi, mutta olla sitä pitäisi.

Paljon rouva siellä kuvasi ja ihasteli. Rouvan mieli keittiöstä tulisi monen sivun juttu, on se niiiin huikea!!!
Tasapuolisuuden vuoksi täytyisi tietenkin herran lemppari keittiöstä tehdä oma juttunsa.

Kaksi namupalakuvaa vielä loppuun!!!!





















3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuppivedinkeittiö vähän romanttisemmalla välitilalla, esim. tiilen mallisilla valkoisilla kaakeleilla ja vaaleanpunainen tai minttu Smeggi mulle, kiitos ;)

t. Seija

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Jukka toteuttaa kaiken ;)
tai voinhan minäkin tulla sinun avuksesi rakentelemaan, jäljestä ei kyllä tietoa ;)vois olla tiilet nurin narin....

Anonyymi kirjoitti...

Jos on sokkelissa laatikot niin millaisella mekanismilla saadaan säädettyä kaapit vaateriin?

Entä voiko noita alalaatikkoja lisätä vanhaa keittiöön?

Onko Futuro-keittiöllä asenuspalvelua PK-seudulla?