keskiviikko 18. syyskuuta 2013

HARKITSEVA ROUVA

TorinKulman rouva on erittäin harkitseva ostostensa suhteen ;) Niinhän rouva lupasi...

Ei kyllä oikein harkitselvalta näytä kasa tyhjiä pahvilaatikoita odottamassa pois vientiä. Puolustuksekseni kerron, että erittäin tärkeitä tavaroita on kotiutunut ToriKulmalle!
Ilman tiskiharjaa ei voi olla, eihän? eikä ilman tiskirättiä, käsitiskiainettakin tarvitaan ja käsienpesuainetta. Todella tärkeitä!
Kahvia ei voi juoda ilman mukeja... Lidlissä ei voinut vaan vastustaa suklaisia muffinseja maidon haku reissulla.

Netistä tilaaminen on helppoa ja ihania nettiputiikkeja on vaikka kuinka paljon. Olen melko laiska lähtemään kauppoihin, tilailen mieluummin tavarat lähikauppaan tai ärrälle.

Desing Lettersin mukit, pikku maitokannu ja keittiö pyyhkeet tulivat maanantaina. Todella nopea toimitus. Kiitos Mrs Jones ! Jokainen tavara oli pakattu erikseen mustaan silkkipaperiin ja nauhatkin olivat somistamassa pakettia.

Musta5101 tiskiharja on ollut mielessä pitkään ja Musta5101 tiskirätti, koska ne sopivat niin somasti sisustukseen. Nyt ne ovat esillä, eihän niitä voi kaappiin piilottaa. L:a Bruket tiskiaine sitruunaruoho-rosmariini ja L:a Bruket käsisaippua tumma vanilja, kauniit pullot ja ihana tuoksu. Puhdastakin tulee! Nämä tilasin Cilla`s shopista.
Nopea toimitus! Kiitos Cilla!

Tänään tämä erittäin "harkitseva" rouva houkutteli TorinKulman  herran  Ikeaan. 
"Tärkeitä" tavaroita sieltä mukaan lähti, siis vain todella tärkeitä ;)

Huomenna rouva siivoaa ja jättää nämä tärkeät ostamiset sikseen.

Ihana kun teitä vierailijoita on ollut näin paljon, näin lyhyessä ajassa! Kiitos!!!!
Lukijaksikin voi liittyä, siitä rouva kumartaa ja kiittää :)




















Ei kommentteja: