maanantai 16. joulukuuta 2013

HILJAISTA VAIKO HILJAISTA???

                      





TorinKulmalla ei kyllä ole ollut mitenkään hiljaista, rouvan ääni on kuulunut varmaan torille asti aina välillä. On työtä ja touhua jos jonkinlaista ja kaiken sen keskelle on tullut joulu ÄHKY :) vielä kaiken kukkuraks.

Rouva on aina ollut kovastikin jouluihminen. Rakastanut syksyä, kynttilöitä ja joulunodotusta. Se on ollut rouvan mielestä sitä parasta aikaa vuodesta....MUTTA mikä viiiirus rouvaan on mennyt, ei ymmärrä. Rouva haaveilee vaan vapusta ja orvokeista. Ah ja vaalean punainen on sitten silmissä siintämässä ihan pienen pieninä ripauksina. Ei kyllä hyvältä näytä tämänkään rouvan touhut.

Kaiken kukkuraksi rouva hamstrasi 200 tuikkua, eikä niitä ole kyllä poltettu montakaan. Tuikkujen tuhoaja on nyt ihan pihalla kaikesta...

Tasan kolme joulukoristetta on olemassa ne Tine K: kuuset, joo ja sitten iso partsikuusi, joka on enemmänkin herra TorinKulman juttuja.

Rouva ja herra ovat paljosti hoidelleet vanhaa herraa, ollut jos jonkinlaista pientä ja vähän isompaakin vaivaa. Rouva on tosi onnellinen saadessaan auttaa rakasta iäkästä isäänsä.

Perheyhteisö kokoontuu tänä jouluna (jouluhan on kuitenkin elettävä, ei siitä mihkään pääse) vanhan herran kotiin. Vanha herra on siitä tosi onnellinen.

Rouvalla oli visio jouluruokailuun, mutta perheyhteisö hylkäsi äänin 2-3, kakkoset voitti, ipanoilta ei kysytty :) haluavat Pelmeenejä kuitenkin, kysy tai ei.

Rouva olisi niiiin milellään pitänyt pizza- salaatti-. kekkerit - ihan oikeasti - jouluaattona - kera Coca Colan!!! Rouva on nyt ihan höpsö tai sitten edellä kävijä...  tiijä häntä.

Kohti Ähky-Joulua mennään ja haaveillaan keväästä!

Sekalainen seurakunta kuvia. tosia ja haaveita :)





                                   
               
                                       

Ei kommentteja: