tiistai 31. joulukuuta 2013

DIY ???

Rouvan kalsareitten muuttamisesta poikamiesboxiin on päässyt vuosi vierähtämään. Rouva on välillä onnellinen ja välillä onneton... kai se niin kuuluu ollakkin, ei rouva oikein tiedä.

Eikä rouva tiedä sitäkään onko rouva tehnyt oikean DIY:n vai ei... Rouva nyt kumminkin näki tuolla intterissä nahkaremmistä tehdyt kaappien vetimet ja ei muutaku nahkaremmiä metsästämään. Se ei ollu niin heleppo homma ku aatteloo; löytää nahkaremmiä. Onneksemme mentiin tuonne toiseen naapurikaupunkiin ja siellä hauveleille tarkoitetulle osastolle ja kas kummaa siellähän se oli: talutusremmi oikeasta aidosta nahasta, just rouvan tarpeeseen sopiva. Nyt TorinKulmalla on sitten ne DIY tai jotkut muut hienolla sanalla olevat vetimet kaappien ovissa. Rouva yritti ottaa niistä kuviakin, että näkisitte miten hienoa TorinKulmalla nyt on: ainakin vetimien puolesta :)

Joulukuusen herra heitti partsilta alas ykskaks yhtäkkiä rouvan käskystä. Joulu on mennyt ja vaaleanpunainen aika koittakoot niin TorinKulmalle kuin ihan jokaiseen kotiin. Desing Lettersin purkkienkin XMAS alkoi olla jo rouvalle liikaa näin kevään kynnyksellä ja purkeista piti saada jotain järkevää ja tuohan on todella järkevä järjestys purkeille ;) näin rouva tuumiskeli, kun purkkeja uuteen uskoon järjesteli

Onhan rouva kovasti miettinyt isompaa asuntoa, välistä ihan punasen päänsä puhki. Ei, rouva ei ole valmis lähtemään poikamiesboxista kuitenkaan. On niin suloisen pientä ja söpöä. Ehkä keväällä kun tulee vaaleanpunaisten kukkien aika rouva alkaa kaipaamaan maata jalkojensa alle, mutta nyt ei kaipaile yhtään tuonne kurakkoon.

Vaaleanpunaista tyynyä rouva metsästää ja se metsästys jatkuu siihen asti kunnes tyyny löytyy.

Raketit paukkuu ja välkkyy tuolla ulkona se on uuden tulevan vuoden merkki varmaankin. Toivottavasti uusi vuosi tuo meille jokaiselle hyviä päiviä ja öitä 365 kappaletta <3 näin rouva ja herra TorinKulma toivoo!








2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Ihana blogi sinulla :)

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Kiitos Eve :)