sunnuntai 22. joulukuuta 2013

JOULU - HUKASSA

TorinKulman rouvalla on ollut joulu ihan hukassa ja hukka on paikka jossa on niiiin paljon kaikkea, ettei sieltä hetimiten löydy mitä sinne on hukannut.

Palapeliksikin rouva on tätä tilannetta ajatellut, oikein sellainen suuri ja pieni palainen palapeli, josta palat ovat niin kaukana toisistaan, että niitä on mahdotonta saada kiinni ja liittää toisiinsa. Onneksi rouvalla on herra, joka keräsi palat ja liitti ne yhteen :D

Nyt rouvalla on JOULUMIELI ja vähän joulua on TorinKulmallekkin tullut. Ei paljon, mutta vähän ja se riittää tänä vuonna.

Joulu vietetään perheyhteisön kanssa vanhan herran kotona. Joulupukkikin on Korvatunturilta luvannut tulla käymään, vaikkei lunta olisikaan. Rouvan jouluvalmistelut ovat jääneet kirsikkakakun tekoon ja tikkareihin. Tikkarit eivät ole mitään kauniin kauniita, mutta kyllä ne hyvältä maistuu. Rouva ei ole mikään sokerileipuri, paremmin sellainen toheltaja. Onhan sitä vähän muutakin tarjolla kuin kirsikkakakku ja tikkarit, siitä pitää mummittelu paikka ja TorinKulman herra huolen.

TorinKulman rouva ja herra toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista Joulunaikaa!







3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua Anneli teille kaikille meiltä <3

terv. Seija

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Kiitos Seija, rauhallista ja leppoisaa Joulua teille työnraskaanraatajille <3

Anneli ja Esa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :)

t. Seija