perjantai 9. tammikuuta 2015

KÄSTYÖVIMMA

TorinKulman herra ja rouva olivat sitten loppiaisaattona FunParkissa lapsosten ja lapsosten vanhempien kanssa. Ei, tällä kertaa ei herra juonut otamukaanpahvikahvia, se oli hetimiten selvä juttu kun ovista sisälle astuttiin, Oltiin sitte ilman kahvia.... :(

Lapsoset tykkäsivät kovasti yläkerran touhuista, siellähän rouva ja herra aikaansa kulutteli ihan mielihyvin. Mikäpä sen mukavampaa kuin lasten ilo. Pääsihän herra ainakin yhen karusellin viereen, karuselliin ei herra olis uskaltanut mennäkkään, sen rouva kyllä tietää. Rouva ei menny mihinkään härveliin lähellekkään, rouvalle riitti kyllä ihan kun rouva käveli yhtenä päivänä tänä uunna vuonna koko viime vuojen kävelyt... oli se urakka, mutta siitä selvittiin. Rouva oli kyllä ihan puhki ja poikki ja naatti.... Onhan se vuojen kävely yhtenä päivänä aikamoinen maratooni ihan kelle vaan saati sitten rouvalle....

Juu u, rouva kun aatteloo sitä hienoutta aina tämän tuosta, turhan päitten kylläki, mutta joka välissä pittää yrittää olla niinku hienot ihimiset konsanaan. Rouva taas keksi, jotta noihin rouvan tekeleisiin pittää saaha ihan oma tuotemerkki, niin kuulema hienoilla ihmisillä ruukaa olla. Rouvahan sitten metsästämään tuolta reissulta kuvansiirtopaperia ja löytyihän sitä Sinellistä, Rouva oli kovin tyytyväinen ostokseensa. Eihän rouva ihan loppiaisna alakanut siirtoja tekemään, TorinKulmalle kun tuli ruokavieraita ja herra syötti bravuuriaan: Pyttipannua, ite tehyillä lihapullilla. Hyvvää oli, vieraatkin tykkäs kovasti.

Taas meni asian sivuun... Rouva oli sitten kyllä jo ihan poikki tuon alakuviikon takia ja herra pani rouvan kotiarestiin. Ei siinä mittää rouva oli sitte arestissa ja tutki kamalasti tietokoneelta miten teksti käännetään nurin perin... eikä osannut... EI. Aikamiespoika tuli käymään ja käänti tekstin noin vain... se siitä sitten. Rouva oli lukenut intteristä, jotta kuvansiirtopaperille pitää teksti kääntää nurinperin ja rouvahan uskoo kaikki mitä rouva intteristä löytää. Tässä tapauksessa ei olis kyllä kannattanu uskoa, päivä meni ja teksti tuli silitettynä nurinperin... Sinellin siirtopaperi oli sellasta nahkeaa kumia, vai mitä lienee, kyllä te tiijätte ku paijassaki on sellanen inhottava nihkeän nahkea kuva... Saihan rouva sitten silityskankaaseen nurinperin TorinKulman...

Herra naureskeli rouvan touhuille, oli kovin tyytyväinen, kun rouvan ajatukset olivat olleet päivän jossain ihan muualla kuin arkipäiväisissä asioissa, jotka pyörii ja pyörii vaan rouvan päässä eikä selvyttä tuu mihinkään vaikka miten päässä pyörittää.

Tulihan niitä "tuotemerkkejä" ainakin kolome tai nelijä kappaletta oikeinpäinkin kun oikein pinnisti ja päivää jatko ihan iltamyöhään.

Rouva on virkannut tuollasen teinityttöjen pääkallohuivin ihan itelleen. Lämmin se on ja rouva sitä aina pittää sillon tälllön, ei sillon ku hieno haluaa olla, vaan sillon kun teinittää. Lankana rouva käytti luonnonvalkoista Nalle-lankaa, kun siihen hätään ei muuta ollut saatavilla.

Aikoja sitte rouva ja herra kävin Paapossa (klick) ja sieltä rouva osti noita Esteri.-ontelokuteita, Virkkasihan rouva sellasen suorakaiteen muotoisen maton jo paljon aikasemmin, mutta se ei ole ollenkaan katseen kestävä, jotensakin rouva ei saanut reunoja kunnolliseksi ja pani maton vaatehuoneen lattialle häpeäämään, Sitten rouva otti ja teki tuon pörtön vai mikä se nyt sitten onkaan oisko koppa, Olkoot nyt sitten vaikka koppa. Paapossa on paljon kaikkea käsillä tekemisen tarviketta ja rouva tykkää kovasti Paapon palvelusta.

Kopassa on Serlan uusia siivousliinarullia, jotka rouva sai jokskuks palkinnoks tästä omasta kotipitäjästä, vaikkei ollut mihinkään kilpailuun osallistunutkaan, kilpailupalkintoja ne kuulema olivat. Hyviä papruja ovat, ei tuu sellasta nukkaa ku talouspaperista ja ovat kovempia. Rouva kyllä tykkää palkinnostaan.

Ennen joulua rouva lainasi kirjastosta noita Virkkuri kirjoja ja siellä oli ihanan maton ohje, rouvahan sitä vääntämään, se on kyllä ihan vääntämistä tuo kuteesta virkkaaminen, meni siinä virkkuukoukusta koukkujakin. Mutta eihän se haittaa, niitä saa aina uusia :)

TorinKulamlla on ollut nyt sellanen kästyövimma, että oksat pois, on Sulo Vile`n pipoa ja kämmekkää pääkallolla ja vaikka mitä. Siinä menee aika ihan mukavasti ja aatokset pyssyy järijestyksessä, jos pyssyy...

Sekalainen juttu tästä nyt tuli, yrittäkää Ihanaiset saada tästä jotain tolkkua :)

Rouva vaan oli niin innoissaan kertomaan TorinKulman kuulumisia ja käsityöintoa.

Hyvää viikonloppua ja raikkaita härkäviikkoja, kohta on uus joulu ;)









Viimesimpänä, vaan ei vähäisimpänä TorinKulman herra kaursellissa :)

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Voi kuinka upeita käsitöitä ♥ Tuollainen pussukka / kori jossa on narut on ihan mielettömän upea ♥