perjantai 30. tammikuuta 2015

MENNYT VIIKKO

TorinKulman viikko on vierähtänyt vanhan herran asioissa ihan sitte kokonaan. Kaikki on TorinKulmalla samate ku ennenki, ei sitä ole jaksanut aatella mitään muutakuin vanhaa herraa ja vanhan herran asioita.

Onneks TorinKulman herra on ollu juonessa mukana, eihän rouva ois yksin pärjänny kaikkien asioitten kanssa. Nyt on kuitenkin saatu viikonlopuks kaikki asiat järjestykseen ja huomenissa aikamiespoika käy vanhan herran luona useammin, aikamiespoika käy kyllä päivittäin, mutta huomenissa on ihan erikoispäivä... Rouva ja herra lähtee mummittelupaikkaan hengähtämään ja nauttimaan lapsosista ja lapsosten vanhemmista. Saa ajatukset vähän muualle kuin vanhaan herraan. Rouva ku ei nykyään osaa muuta aatella kun vanhaa herraa.

Olihan rouvalla tuossa menneen joulun ennen hyvää tuuria, kun pääsi sellaseen testiryhmään, joka testaa Oriolan Silicea plus tuotetta. Tuote on tarkoitettu ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Rouva on napsinut niitä nyt 32 kpl ja jos rouva olis vähän pienempi rouva niin rouva kiipeäis kynsillään puuhun, on niistä niin kovat ja lohkeamattomat tullu. Hiuksetkin on kasvaneet ihan silmissä ja kiiltävätkin ihan hienosti. Ei voinut muutaku positiivisia kommentteja laittaa kun välikysely tuli. Rouva kyllä suosittelloo noita kapsulia sellaselle jonka kynnet lohkeiloo ja on katkeilevat. Ihosta rouva ei tiijä, rouvan naama on aina ku täys kuu, ei siitä ossaa mittää muuta sanoa ku kansakoulun runon: Anni tanni talleroinen, punaposki pulleroinen....  Ei tuosta kapsulista pulleroita poskia tuu, ne on rouvalla ollu jo ennestään.

Nyt rouva vähän hienosteli ja maalasi kynsiään kullanvärisellä Lidlistä ostetulla kynslakalla. Täytyyhän sitä hieno olla ku lähtöö maalimalle. Rouva kun ei oo käyny ees lähikaupassa sitten kuukauteen. Tuolla vanhan herran asunnolla vaan.

Huomenissa rouva meinaa tuhlata rahaa mennöö Paapoon ja Halapahalliin ja osteloo ihan mitä sattuu. Onneks herra ei siitä oo yhtään vastaan. Rouva osteloo ainakin Esteri ontelokudetta ja virkkauslankaa ja seiskaveikkaa ja nallea ja bambupuikkoja ja virkkuukoukkuja ja rouva voi sitten kertoa enemmän kun on kaikki ostokset teheny.

Nyt rouvalla ei oo kuvia muutaku tuosta Siliceasta ja kynsistä, mutta näin on tällä kertaa.

Rouva on onnellinen teistä ihan jokaisesta joka jaksaa TorinKulman kuulumisia seurata. Joskus niitä kuuluu useammin joskus harvemmin, mutta kuuluu kyllä.

 Herra on kahtonu vasta kahet uutiset tänä iltana, vielä tulloo ainaki kahet :) Rouva vois virkata vähän...

Oikein ihanaa viikonloppua rakkaat ystävät siellä jossain missä kukakin on <3



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana oot <3 Ja makee Sulo Vilen -pipo :) :)

T.Seija