keskiviikko 14. tammikuuta 2015

TAYS

TorinKulman rouvalla kun on noita tautia vaikka toisille jakkaa, ei rouva niitä nyt teille ihqu ihanille viiti jakkaa, eikä vihamiehillekkää, olokoot rouvalla.

Rouva otti eilispäivänä ja soitti TAYS:iin ja valitti vaivojaan, aatteli kyllä, jotta saahan tuota valittaa ei siitä kukkaa missää mittää välitä.

Eipä turhaa rouva valitellu, sai täksi päiväksi ajan lääkärille. Rouva oli ihan onnellinen ja herra lupas lähteä ajelemaan rouvaa sinne, eihän rouva, tällänen maalaistollo ossaa tuolla suuressa kaupungissa ajella, ei, se olis liianki vaarallista kaikille muille tiellä liikkujille, autolle kun rouvallekin.  Parempi kun rouva ajeloo vaan ihan omassa kotipitäjässä, ei lähe seikkailemaan isoon maalimaan.

Rouva pääsi sitten omalle henkilääkärilleen ja herra jäi odottelemaan. Eihän rouva viivähtänyt kuin 50 minuuttia lääkärin huoneessa. Herra odotteli ja kun rouva viimein tuli, kertoili herra, jotta rouvaa oli pyydetty jo toisenkin lääkärin luokse.

Näin tehtiin yksi pikapyrähdys Tampereelle, ei missää shoppailtu, ei rouvasta olisi tässä kunnossa ollut shoppailemaan. Pää menis, mutta ruumis ei vie kauppoihin... :(

Nyt on yksi uusi lääke ja joittenkin lääkkeiden annosta nostettu. Rouva odottaa, että lääkkeet vaikuttaa ja rouvasta tulee entistä ehompi...

Rakkaat ihanat, pysykäähän terveinä!!!



1 kommentti:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Me käyvään tuolla Z2:ssa muutamia kertoja vuodessa. Toivottavasti lääkkeet on siellä pian kohdillaan ja olokin helpottais.