sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HAJATELMIA

TorinKulmalla viikko on mennyt, niin ettei tiedä mikä päivä tänään on. Rouva tuossa herralle ääneensä mietiskeli, jotta on se kummallinen olotila tänä aamuna ollu, kun ei oo ressiä.

Viikko on vierähtänyt omien asioiden ja vanhan herran asioiden parissa. Nykyään kyllä enimmäkseen vanhan herran asioissa päivät vierähtävät. Nyt oli kuitenkin noita rouvankin asioita hoidettavana.

Rouva on joskus miettinyt, jotta jos sais sellasen ulkosen kiintolevyn, kun ei meinaa tämä yks ennää riittää ja laittais sen vaikka reppuun tuonne selkäpuolelle. Ois noille moninaisille asioille tillaa ja jos se loppus niin ostas uuven. Näin rouva on ittetykönään aatellu. Kyseli jo vähän hintojaki, mutta se ei kuulema onnistu kiinnittää muutaku tietokonneeseen. Rouvahan yritti kyllä selittää, jotta rouvalla on tietokone tuossa pääkopassa ja siellä on kaikki levyt ihan täynnä, muttei onnistu. Rouva on vähän kyllä pahoillaan tuosta asiasta, hienon keksinnön kun teki, niin se ei sitten onnistunukkaan.

Onhan rouvalla tuo herra, jonka levylle sopii aika paljon enemmän ku rouvan, ei herran tartte ees muistitikkua harkita. Hukassahan rouva olis ilman herran muistia.

Eilen oli ilon päivä, mummittelupaikan kullannuppuset olivat TorinKulmalla. Rouva sai olla nuppusten kanssa ja tarjota herran bravuuria sitä ihanaakin ihanempaa pyttipannua. Saatiin viettää yhteinen ihana päivä. Harvemmin enää kullannuppuja näkee, kun välimatka on kuitenkin vähän pitempi ku kakskilometriä. Vanhan herran takia ei voi mummittelupaikan lähelle muuttaa, ei vanhasta herrasta ole enää muuttajaksi tuttuun vieraaseen paikkaan.


Herra sai Sulo Vilèn piponsa ja lähti hetimiten pipo päässä tuohon huoltobaariin. Rouva jäi sitten ihan ypöyksin. Ei rouva siitä itkemään ala, rouva on onnellinen, jotta herralla on joku paikka jossa käyvä vähän turisemassa muijenkin ku rouvan, vanhanherran ja aikamiespoijan kanssa. Pittää sitä jottai henkireikää herrallaki olla, näin rouva asian aatteloo.

On rouvallaki omia henkireikiä. Rouva on löytänyt täältä ystäviä. Herran kanssa yhteisiä ja sitte rouvan ihan ikiomia. Heistä rouva on tosi kiitollinen.

Rouva tahtois tehä KPK sukat, eihän rouva tiijä onko se jotenkin rekisteröity merkki, yksinoikeudella vaan KPK:n, mutta rouva ny kuitenkin sellaset haluais tehä. Rouva vaan ei saa mitenkään tuota logoa tikuttamisohjeelle. (tikkuaminen = kutominen) Rouva halus tuon seleventää, ku kaikki ei tiijä  mitä tikkuamine on. Rouvalle se on aina ollu selevä juttu, rouvan äiti tikkus sukkia tai kutoi kangaspuilla mattoa, ryijyä tms.

Juupa juu, rouva alakaa juomaan päiväkahavia ja oottamaan millon herra pipopää tulee kotiin.

Nautinnollista ressitöntä sunnuntaki päivää (rouva hokas, jotta nyt on sunnuntai!!!!)
kaikille ihmeellisen ihanille ihmisille <3

Rouva laittaa iloksenne tähän vanhan toilettipaperi mainoksen, onhan se toki pyöriny fb:ssä, mutta jollei kaikki oo sitä nähäny niin tässä se on







1 kommentti:

Eve kirjoitti...

Ihana Sulo Vilen pipo :)