lauantai 8. maaliskuuta 2014

SELLASTA SE

TorinKulmalla on kovasti paljon likaset akkunat :( Rouva ihan äkkiseltään sen huomas kun aurinko alko paistamaan, hyi aurinkoa kun kaikki liat rouvalle näyttelee.

TorinKulman rouva ja herra ovat viettäneet melkolailla hiljaista aikaa. Ei rouva ole oikein innostunut mistään ei kyllä herrakaan kovin innostuneelta ole näyttänyt koko viikolla. Onneks loppuviikkoa kohti on vauhtia vähän tullut ainakin pääkoppaan jos ei nyt niin kovasti ole liikkeelle päässytkään.

Rouva alkasi tyhjentämään partsia, kaikki pois ihan kaikki. Onneksi on tuollaisia kirppiksiä olemassa, jonne rouva voi noita hyviä tavaroita laittaa myyntiin, ettei herran tarvi kaatikselle kaikkea viedä. Ei rouva oikein osaa sanoa herran mielipidettä tästä rouvan tyhjäysvimmasta, ei herra oikein puhu ei pukahda mitään. Rouvan DIY valaisimeen herra kyllä sellaisen tulpan laitto, jonka saa seinään ja sitten siihen DIY:hyn tulee valo. Voi jesta kun rouvan mielestä se on niin tyylikäs tuo lamppu, illalla saapi laittaa valot ja ihailla sitä, nyt tuo aurinko paistaa niin kovasti, ettei rouva oikein erota valoa, muutakun nuo likaiset akkunat, pahus...

Joulunaikana poikamiesboxin makurissa oli tuollainen saksanhirvenpää tai mikä lienee, kun kerran sängyssä oli samanmoiset pussilakanat piti seinälläkin olla, ei rouva yhtään eläimiä tunnista ihan nyt linnun tietää hiirestä erilleen. Tuo pää sitten siirtyi partsille, kun mustat hyllyt häipyivät uuteen kotiin ja joulukin meni menojaan. Kovasti sopivat lyhty kukkineen ja pää sarvineen yhteen. Ilo silmälle, ainakin rouvan silmälle, rouvalla on kyllä tunnetusti huono näkö ja oikein huonot silmälasit elikkä rouvan mielestä kaikki näyttää aina välillä kauniilta tai sitten ei...

Naistenpäivän kunniaksi herra metsästi pitkin naapurikylää rouvalle narsisseja ja löytyihän niitä, rouva ei vaan löytänyt minkäänlaista purnukkaa ja siinäpä sitten pää sauhusi kun piti keksiä joku jonkunlainen tuonne lyhtyyn muu kuin muoviruukku, rouva pisti narsissit paperiin ja oli ihan tyytyväinen siihenkin keksintöönsä. Rouvalla on ollut oikeinkin tyytyväinen omatekemänpäivä tänään, harvakseltaan niitä enää tulee... Nyt  sekin ihme TorinKulmalla nähtiin ja koettiin, rouvan tyytyväisyys omatekemään :)

Ei rouva yhtään keväästä ja auringosta pahoillaan ole, päinvastoin, tykkää kovasti ja odottelee aamua kun saapi partsilla juoda ekat aamukahvit kera Aamulehden!

Rouva on nyt kuiteski sitä mieltä, että nautitaan auringosta, vaikka liat näkyykin ja viikonlopusta :)









Ei kommentteja: