perjantai 14. maaliskuuta 2014

UUTTA JA IHMEELLISTÄ POIKAMIESBOXISSA

Jes, jes, jes... TorinKulma on nyt sitte niin trendikäs, että ihan pyörryttää. Rouva on saanut jostain kummasta päähänsä, että tuollainen vaaterekki on sitten niin modernia sisustusta, että TorinKulmalla piti ihan välttämättä saada sellainen. Eihän poikamiesboxissa tilaa ole, ei, jos jotain uutta hankkii  pitää ainakin kaksi vanhaa hävittää. Ensiksi oli tarkoitus vaan tuota vaatehuonetta sisustaa uudelleen ja laittaa sinne tuollainen kapistus, mutta herra kasasi kapistuksen ja laittoi sen tuohon oven viereen ja rouva oli maansa myynyt sen jälkeen... Kapistus oli vaan tosi hentoinen ja heiluva, siinä kävi sitte niin, että herra ja rouva joutuivat lähteä hakemaan toista ja vähän tukevampaa. Tämä perjantai on nyt sitten se päivä, kun trendikkyys tulla tupsahti ihan voimalla tänne TorinKulmalle.

Pitihän tuota kapistusta pyöritellä ja kuvailla vaikka mistä suunnasta, se on sitte niin ihana kun olla voi. Ei rouvan ja herran takit nyt niin trendikkäitä ole, mutta onhan niillä nyt trendi paikka roikkua. Rouvan pikkujouluttelupopotkin pääsi esille, ne ovat olleet harmillisesti tuolla vaatehuoneessa piilossa koko talven, vaikka rouva olisi halunnut niiden olevan aina ja jatkuvasti näkysällä. Onhan rouva tykästynyt tässä viimeaikoina tähtiin ja huiveihin, ei rouva ole koskaan ollut huivi-immeinen, mutta nuo tähdet, eihän tuollaisia tähtihuiveja voi vastustaa kaulaan sellaisia on kieputettava, sopi tai ei...

Rouva kun ei ole nyt pystynyt pitämään kuin vanhoja Reino-tossuja, rouva iski viidennen kerran oikean pikkuvarpaansa tähän pahuksen työpöydän laatikostoon. Ei siinä mitään onhan rouva jo tuolla viidellä kerralla oppinut siihen, että varvas voi murtua ja olla sietämättömän kipeä, mutta ei se näin kipeä ja näin pitkään ole aikaisemmin ollut, mutta Reinot jalassa ja pikkujouluttelupopot kapistuksella, näillä mennään :)

Löysihän rouva tuollaisia vanhan näkösiä limonadipulloja reissusta ja limeä ja sitruunaa. Ei voinut vastustaa kiusausta ottaa niitä mukaansa ja tällätä pöydälle tuomaan kevättä. Herra kyllä varmaan huomenissa ottaa ja käyttää rouvan koristuksia omiin tarkoitusperiinsä. Kyllähän rouvakin siitä saa sitten nauttia, ei siinä mitään. Herra kun likikaupan reissullaan osti lohta ja aikoo huomenissa hemmotella itseään ja rouvaansa. Tuleehan vanhaherra ja aikamiespoikakin osuuksille, eihän heitä voi pois tuollaisesta herkuttelusta jättää, ei sehän olisi suuri vääryys.

Näin täällä trenditietoisessa TorinKulmassa eleillään tänä päivänä. Herra taisi simahtaa tuonne sohvalle raskaan päivän jälkeen, ei herra alkomaholista simahtanut, vaan ihan rouvan käskyttämisestä. Täytyyhän tarjota vaikka viiliä iltapalaksi josko se piristäis herraa :)

Viikonloppuja kaikille ihanille, ei haittaa vaikka satais äkämiä (mitähän ne on?) valoisuus tekee niin ihmeitä :)









Ei kommentteja: