perjantai 28. maaliskuuta 2014

ARVONTA!

Rouva on niin onnellinen, kun te ihanat olette näin paljon seuranneet TorinKulman kuulumisia.

Hyvin harvakseltaan rouva on näitä kuulumisia teille jakanut, mutta mukana olette ihanasti olleet. Rouva oli ajatellut, että joku sopiva luku kun lähestyy niin sitten pistetään arvonta pystyyn ja nyt on tämä aika.

Rouva mietti arvottavaa ihan pää höyryten ja puhui tietysti itsekseen tai herralle, sitähän ei tiedä miten se meni, mutta herra otti onkeensa asian ja hommasi tälläisen oman kaupungin jutskan! TorinKulman rouva ja herra asustavat Taidekaupungissa, täällä on kuvataideviikkoja, musiikkiviikkoja yms ihanaa pitkin kesää ja talvellakin. Mielenkiintoista on tutkia kuinka yksi paperikaupunki on saanut alkunsa ja kuinka taide on tänne kulkeutunut. Serlachius suku on tämän kaiken takana ja erityisesti Gösta on tuonut taiteen kaupunkiimme. Onhan meillä tämä Taito Pirkanmaan Käsityökeskus, joka pitää kädentaitoja yllä kaikille haluaville ja on myöskin tuomassa Taidekaupungin tuotteita esille.

Herra otti rouvan tässä  yks kaunis päivä autoon ja vei tuonne Käsityökeskukseen ja valitsi sieltä tämän ihanan pellavaisen Jukka Vesterisen suunnitteleman Veistospyyheliinan teille ihanille arvottavaksi!
Pyyhkeessä on Gösta Serlachiuksen hankkimien veistosten kuvia ja vyötteessä on tarkempaa tietoa näistä.

Rouva ihan itekseen aatteli tämän jutun toimivan tällä tavalla, että pistät jotakin puumerkkiä tuonne kommenttilootaan ja nimimerkki perään jos olet anonyymi, sillä saisit sitten yhden arvan. Toisen arvan saat jos liityt lukijaksi tähän TorinKulman kuulumisjuttuun ja kolmannen vielä jos vaikka tuolla naamakirjassa tai omassa blogissasi jaat tätä arvontaa. Kolme arpaa on mahdollista saada ja laita sinne lootaan monellako olet mukana.

Onnea arvontaan toivottaa TorinKulman Herra ja Rouva!!!!

Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 06.04.2014.

Partsiaika on alkanut TorinKulmalla ja monessa muussakin paikassa, herran ja rouvan päät näkyvät keskipäivästä iltaan jos torilta tarkasti katselee!







4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvä arpaidea. Todella upea! Nimimerkki Tarja

kati kirjoitti...

kaunis pyyhe :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa :)
t. Pirjo

Anonyymi kirjoitti...

Hieno arvonta!
-Helena-