perjantai 28. helmikuuta 2014

KEVÄTTÄ RINNASSA ???

TorinKulman rouva ei nyt ihan laiskana ole ollut, mutta melkein. Ihanaiset 5w synttärit vietettiin mummittelupaikassa uusi prinsessamekko päällä, ei rouvalla kuitenkaan prinsessamekkoa ollut, sankarittarella vaan. Ihanista synttäreistä huolimatta rouva on ollut hieman raihnainen, lääkkeet eivät sopineetkaan ja rouvalle jouduttiin vaihtamaan toiset lääkkeet ja ennenkuin ne taas tapansa näyttävät, siinä sitä onkin rouvalla taas monenmoista juttua, samoin kuin TorinKulman herralla, joka ressukka on sijaiskärsijänä tuossa lääkemyllerryksessä. Ihan rouvalla sääliksi käy herraa, kuunnella nyt ainaista valittamista ja uikutusta. Ei herrallakaan helppoa ole...

Onhan sitä ilojakin TorinKulmalla viimesnä aikana ollut. On uusia tyynyjä sängyssä, on ihanaa kaakaota ja kahvisiirappia. Ei sitä kaikki nyt niin huonosti mene, miten rouva antaa ymmärtää. Rouva vaan on sellainen valittaja, ei nää mitään hyvää missään. Rouvan pitäs opetella olemaan valittamatta jatkuvasti, mutta minkäs sille saa jos on valittajatyyppiä??? Ei mitään... Siihen tulokseen rouva on tullut ja on edelleen sitten erittäinkin valittavaa tyyppiä. Onhan se hyvä, että rouvalla on herra, joka ei valita mistään, eikös se niin ole, että vastakohdat täydentävät toisiaan...??? Niin rouva ainakin ajattelee :)

Uudet tyynyt sängynpäälle tulivat postissa tässä yhtenä päivänä, rouva kun yksi yö tilasi ne jostain Oulun korkeudelta Lifestylenordicista. Tyynyt ovat TineK:n mallistoa samoin kuin päiväpeittokin, rouva tykkää niistä niin kovasti. Joutivat jo taljatyynyt lähteä lepäilemään näin keväisnä aikana. Ei sitä karvoja jaksa määrättömiin katella, ei joku suhta siinäkin olla pitää.

Sen se keväisyys teki, että likikaupasta eksyi tulppaaneita Aalto-maljaan, ilahduttamaan silmää ja syräntä. Vaaleanpunaisia ovat ja tekevät oikeista mukavan vaaleanpunaisen olotilan, ei nyt niin kovin valituksetonta olotilaa, mutta kuitenkin, vähän sinne päin.

Yöntunteina rouva on pitkästä pitkästä aikaa lukenut ja tutkinut uuden kotipitäjänsä historiaa. Mielenkiintoista on lukeminen ollut eikä rouva ole aina edes nukkumaan muistanut mennä ennenkuin aamutunteina anivarhain. Rouva on saanut tietoa paperiteollisuuden kehittymisestä, se on erittäinkin tärkeää tietää näitä paperiasioita vanhoilla päivillään :) Lambi rules <3

Viikonloppuja kaikille ihanille <3









2 kommenttia:

kati kirjoitti...

Tulppaanit! Minun lempikukkia <3

TorinKulma/Anneli kirjoitti...

Tulppaanit ovat kauniita <3 Mielestäni nämä oikeinkin huikean värisiä, toivat kodikkuutta ja kevättä :)