sunnuntai 1. toukokuuta 2016

KLARAWAPPEN

Eihän sitä oo Torinkulmalta kerenny Vappua toivottaa, sillon ku sitä olis aika ollu toivottaa, mutta parempi myöhää ku ei millonkaa, syynä siihen o ollu niin mahoto kiirus, ettei kissaakaan oo kerenny sanomaan ku katiks, eipä sillä ei TorinKulmalla sen kummemmin oo kissaa ku kattiakaa.

Rouvalla on ollu jottenko sanois nii oikei yllättävä hyvä iha koko viikko, ja se on palijon se. Ei rouva voi seisoa ku viisminnuuttia iliman apuvälineitä siis niinku kepakoita ja kepakoitten kanshan ei saa mittää tehtyä. Rouva ny jäi miettimää että olisko se niin jotta ku pursto tarttuu nii nokka irtoo ja ku nokka tarttuu nii pursto irtoo, ei se ny noinkaa oo noitten kepakoitten kans, mutta ku ei oo käsiä ku kädet on kepakoissa ja kepakot käessä ja sitte niitä kepakon pahuksia ei saa pysymää missää pystyssä, aina ne haluaa vaa makkoomaan :( Sellasta se o kepakoitten kanssa elämä, herran kanssa o palijon helepompaa ei herra mee makkoomaa kesken kaiken, ei sinnepäinkään. Juu u rouva on sitte heittäny kepakot nurkaan täällä poikamiesboksissa ja ottanu herran apuvälineeks.

Nii hyvi on tämä vappauviikkoki menny, ettei uskoskaa. Rouva o istunu vähän korkeammalla jakkaralla pöyvän päässä, juu se on paras paikka näissä hommissa ja komenteerannu herraa tekemään sitä ja antamaan tuota ja tällä systeemillä o sitte saatu aikaan marijapiirakkaa, mokkapaloja ja vielä kaiken kukkuraks ihan vappuruokaa...... PIZZAA!!!!

Herralta kyllä löytyy taitoa tehä lihapatoja, kaalilaatikkoa, kaikenmaaliman kastikkeita ja ossaahan tuo keittää umpeloiset ja kaurapuuronki. Rouva kyllä ihan toivois, jottei herra iha joka aamu muistais tuota kaurapuuroa, mutta muistaahan se, ei pyyytämälläkää unoha... Hyvä kokki tuo TorinKulman herra kaikenkaikkiaan on,.

Pipsukka se aina yllättää ku taas  oli  ihan rasvarinkuloita paistanu TorinKulman väelle ja vielä Aikamiespoijalleki. Rouva on niin kiitollinen noista Pipsukan rasvarinkuloista, Simmaa herra osti tuosta lähikaupasta ja ToriKulumalla oli KlaraVappen jo eilispäiväniltana elikkä Vappuaattona.

Rouva askarteli tuollase hamppunaruamppelin pariin vanhanaikaseen limupulloon  ja herran avustuksella niihin saatiin jonkin sortin oksia pihalta ja partsin kattoon roikkumaan.

Rouva on niin kiitollinen kun selekä jaksaa näinkin hyvin ja pystyy jo jottai tekemään .

Kaikille ihanille KLARA VAPPEN OCH GOTT NYTT ÅR!!!!

Nähtäillään taas!









1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja värejä :) Kiva, että olet voinut paremmin.

T.Seija