perjantai 3. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄISNÄ

Eipä sitä rouvalla mitään ihmeellistä kerrottavaa oo. TorinKulma on kovinnkin hilijane paikka. Ei käy ketään, eikä tapahu mittää erikoista eikä siihen verrattavaakaan.

Eilispäivänä kiirastorstaina herra ja rouva kävivät kauppa-asioilla, vanhan herran ja vähän omillakin. Apteekki reissuja rouvalle kerty kaks, ku ei muistanu ostaa muistivitamiinia ensimmäisellä kerralla. Onneks tästä ei oo ku kivenheitto apoteekkiin  niin rouva kun koko matkan hoki muistivitamiinia muistivitamiinia muistivitamiinia niin just ja just rouva sitten muisti sitä ostaa.

Juu u rouva ja herra alako ny sitte syömään B-12 vitamiinia, ku siitä on sanottu, jotta se parantaa muistia. Rouvalla meinaa muisti olla karkuteillä, ei herralla niinkää. Rouva unohtelee nimiä, aikoja ja paikkoja ja päiviä ja tekemisiä ja ihan kaikkea mitä unohtaa voi. Herra ny vielä vähän muistaa mitä missäkin ja milloin. Taas kerran joutuu olla kovastiki tyytyväinen ku rouvalla on herra olemassa.

Mummittelureissua ei ny sitten pääsiäisnä tehäkkää mihinkää suuntaan. Ollaan vaan täällä TorinKulmalla ja kulutetaan aikaa, herrakin saa katella uutisia ihan mielimäärin, rouva kun on siivonnut tietokonetta eikä oo ollu kytiksellä kahtomaan mittää murhajuttuja. Tuhansia ja taas tuhansia kuvia ja kaikenmaaliman juttuja poistellut. Rouva kun ottaa kuvia, niin niitä on samasta paikasta ainakin vaikka kuinka monta. Onhan sitä käyny niinki, jotta rouva on jo laittanut kerran kamerasta kuvat koneelle ja sitten vielä kaks kertaa sen jälkeen. Ei oo huomannu lipsauttaa ei kaksoiskappaleita...

Rouva ei oo yhtään ollu pääsiäispäällä. Ei oo poikamiesboksissa mittää pääsiäiseen viittaavaa, ei sinne päinkää. Kynttilöitä on, niitähän rouvalla on aina ja jokapaikassa ja joka vuodenaikana.

Rouvan silmään on ottanut tälläset kauniit rakenukset, joo o rouvan mielestä ne on tosi kauniita. Katoavaisuus ja pysyvyys...

Mutta loppujen lopuks mitä on pysyvyys... ei rouva sitä kyllä tiijä. Rouva tietää vaan katoavaisuuden, sitähän on elämässä joka päivä ja jokainen hetki on katoavaa, sitä ei enää saa takaisin, ja mikä maalimassa pysyy, ei mikään.

Rouva sitä aatteloo, jotta nautitaan ihanat joka hetkestä mitä elämässämme on, niitä ei saa takaisin.

Hyvvää Pääsiäisaikaa toivottaa rouva ja herra TorinKulmalta kaikille mussukoille ympäri maalimaa <3 jos ny joku täällä käväsöö ympäri maalimalta...

                                                     






Ei kommentteja: