torstai 30. huhtikuuta 2015

VAPPUAATTO

Eihän tämä kyllä rouvan mielestä oo tottakaan, rouva näkköö varmaanni unta. Rouvalla on räkäpää ja herralla on räkäpää ja pitäs olla vappu oventakana. Rouva sai räkäpään tässä menneinä päivinä ihan noin vaan yks kaks, eikä rouva tiijä mistä sai tai keneltä, voisin kyllä käyvä vaikka tiippaamassa, jos tietäsin mikä tai kuka se lienee. Ei rouva ny niin lujaa tiippais, jotta vahinkoa tulis, mutta sen verran, että tietäs mitä on teheny. Herranki puolesta yks tiippaus olis ihan paikallaan.

Rouvalla kun vähän alako olemaan elämän syrijästä kiinni saamista, niin tämä ny sitte. Onneks tämä on ohimenevää ja rouva saa toisaalta olla kyllä ihan tyytyväinen, kun on saanu pari päivää olla vaan sisällä ja ihmetellä maaliman menoa.  Onhan nuo huilipäivät ihan tarpeellisia joskus ja jolloikin. Eipä niitä oo tullu tässä monneen aikaan pijettyäkää, eikä varmaan ois pijettykään jos ei olis pakko.

Pittää vaa ihtesä pittää kurissa ja herran nuhteessa, jottei mee partsin klasia pesemään, se käy ihan pohojosesta se tuuli ja varmaan käy meijän partsille vaikka sieltä kaukaa tullooki, Olokoon klasit ny vielä pesemättä, näkkööhän noista vielä ihanni läpi. Eilenki näki ku ensmäiset torikauppiaat oli paikalla, ei rouva tarennu mennä ostoksille ei. Mutta muutama siellä näin vappuviikon kunniaks kuitenkin yritti elantoaan hakkia tai sitte sivuelantoa, ei rouva sitä tiijä.

Eilisnä iltapäivänä sato lunta, räntää ja vettä, ei rouva tiijä mitä muuta seassa oli, mutta sato kuitenni. Nyt tässä rouva ihastelloo aamuaurinkoa klo 6.30. Hienolta näyttää!!!.

Rouvalla olis ny iteoita sieltä maaliman ensteks kauniimmasta kodista. Rouva sai ihan luvanki matkia... :D Rouva ny ensteks haluais vanhan roosan väriset pellavaverhot ja ensteks haluais myös sen seinäjutun... ja vielä ensteks haluais samiksen partsin... kaikki on vaa ensteks, eikä mitään voi jättää toiseks.

Vapuks rouva ei kerkie tehä mittää uuvistusta. Se on rouvallekki vähän liian vähän aikaa. Täytynee vappuna tyytyä siihen, jotta on lattialta villikset pois ja pölyt huiskittu taivaantuuliin. Kyllä se vappu siitä tulloo ja mennööki. Simmaa ei rouva tee eikä munkkeja, se on liian suuri kiusaus, jos niitä tuossa pyörii rouvan silmien eessä. Eikä rouva halua nyt syyä, rouva haluaa sisustaa.

YLLÄRI PYLLÄRI:
Mutta mutta ku päivä vierähtää klo 17.45 niin ei tiijä mitä siinä välillänsä on päässy tapahtumaan. Soihan tuo ovipuhlin ja joku kulijetus oli tulossa tänne TorinKulumaan. Jesses... Se mun Paras Ikinä Kamu Vieraalla Maalla: Se Se toi itetehtyjä munkkeja TorinKulumalle. Rouva oli niiin silimät pyööreenä, jotta osasko ollenkaa kamua kiittää. Jotta KIITOS NY KAMU <3

Aikamiespoika tuossa käväsi ja nautiskeli jo pari menemään. Nyt olis herran ja rouvan aika iliman simmaa mautiskella tuon 75 LIMONADEN kera!!!

Tuota toista koktailia rouva ei toivo kellekkään ja jos rouvan takia joutuu tuollasta koktailia käyttää, tulloo sitte vaa tiippaamaan. Samat ne on säännöt toisinkipäin ;)

Ei sitte muuta ku Glada Vappen och gått nytt or min älskare kamratit <3






Ei kommentteja: