torstai 24. lokakuuta 2013

PIMEÄ PÄIVÄ & JOULUN VALOA

TorinKulman rouva ja herra olivat vanhan herran kanssa naapuripitäjässä ostoksilla. Naapuripitäjässä kun on se saksalainen kauppa ja saksalaisessa on niitä oikeita jouluun kuuluvia konvehtia. Ne on niitä tosi pahoja eikä niitä lahjaksi kenellekkään voi antaa, ei tule kuuloonkaan,  mutta rouvan mielestä ei joulua tulekkaan jos ei niitä saa. Herra osti rouvalle sellaisen konvehtirasian ja kahvin kanssa niitä tuossa nautiskeltiin kun TorinKulmalle päästiin. Herrat niin vanha kuin nuorempikin yrittivät sanoa, että nämähän ovat hyviä, kaikkea kans, ei rouva sitä usko.

TorinKulmalla ei ole eteisessä minkäänlaista sitä sellaista pistokeko mahtas olla, mihin voi töpselin laittaa, että tulee valoa, niin rouva sitten löysi hienot patterivalot Aalto maljaan lisukkeeksi. Voi kun rouva tykkää, kun eteiseenkin tuli lisää tunnelmaa. Ei ne varmaan kalliit olleet, ei tullu kyllä katottua hintaa, oli niin kiire. Kaksi herraa seisoi rouvan takana kuin turvamiehet, eipä siinä paljon hintoja kateltu, muutenkin jäi aika vähäiseksi kaikki joulujuttujen yms ihailut. Oli sellainen vähän palijon typerä olo, noiden herrojen seisoskelun takia. Se on kuulkaa kamalaa kun niskaan hengittää pari miestä, vaikkakin ovat herrasmiehiä, niin silti. 

Menneenä jouluna oli ne muuttopuuhat rouvan ja herran riesana, Rouva oli niiiiiin kyllästynyt kaikkeen, että heitteli kaikki joulukoristeet roskiin, valoista lähtien, Nyt ei sitten TorinKulmalla ole valon valoa eikä koristeen koristetta jos ei niitä jollain tavoin hanki. Rouva on niinkuin jo tiedättekin, vähän sellainen omalaatuinen eikä oikein tykkää kaikesta, eikä varmaan kukaan muukaan tykkää ihan kaikesta :)

Postissa tuli paketti tänään (tuli toinenkin, mutta se on ylläri seuraavaan kertaan) Lifestylenordicísta. Rouva ei kyllä nyt osannut varmaan tuota päätettä oikein kirjoittaa, mutta sieltä se nyt kuitenkin tuli Oulusta asti. Sinne oli tullut jo noita ihania TineK:n kuusia, oi että rouva rakastaa niitä. Pimeyden takia tuo isompi kuusi näyttää tummalta, mutta se on valkoinen!!! Rouva on niin onnellinen uusista joulukoristeista. 

Ei rouva niitä nyt vielä pöytään laita vasta vähän lähempänä joulua. Tänään TorinKulmalla on kuitenkin ollut jouluista tunnelmaa, väliä sitten vaikka lähtis jouluks etelään, kun joulu on jo tänään torstaina 24.10. vietetty ;)

Pimeästä surullisesta ajasta huolimatta, rouva toivoo, että kaikki olisivat onnellisia ja jokainen löytäisi joka päivä jotain piristävää elämäänsä. 

Anteeksi kun rouvan kuvat ovat vähän paljon huonolaatuisia... jospa se joskus korjaantuisi sekin asia.














Ei kommentteja: