perjantai 30. joulukuuta 2016

JOULUN JÄLKEEN

Kuukausihan tässä on taas vierähtänyt ja samalla Joulu ja melkeimpä vuodenvaihdekin ehtineet mennä ohi. Rouvasta on tullut näemmä kovasti paljon hitaanpuoleinen noissa sytytysasioissa.

Hitaasti rouva syttyy lähtemään minnekkään ja vielä hitaammin tekemään yhtikäs mitään. Rouvasta on varmaankin tullut laiska tai vanha tai tylsistynyt tai jotain sinnepäin ei rouva osaa nyt hetimiten sanoa miten siinä on käynyt.

Jokatapauksessa tuo Joulukin mennä vilahti ykskaksyllättäen ohi, eikä TorinKulmalla ehditty edes kyytiin...

Pientä Joulunlaittoa TorinKulmalla oli, jos ei nyt muuta niin kyllä Joulupukin apuna piti pikkuriikkisen olla, jotta kaikki saivat lahjansa. Rouva ja herra avustivat noissa mummittelupaikan lahjajutuissa Joulupukkia ja ihan pikkiriikkisen TorinKulman pukkiakin. TorinKulmalla kun ei ole aikuisille osteltu lahjoja ei miesmuistiin tai siihen muistiin kun TorinKulmalla on asuttu. Nyt kuitenkin yhdet pikkuiset herralle ja rouvalle ja aikamiespojallekkin pieni lahja, kun Jouluaterialla TorinKulmalla kävi.

Jouluostoksilla rouva ja herra kävivät noissa naapurikaupungeissa, eihän nuo ostosreissut nyt niin kovin Jouluisilta tuntuneet, kun maa oli musta ja sumua niin ettei eteensä nähnyt. Ei rouva tälläisestä Joulusta mitään ymmärrä, ei sinnepäinkään. Rouva ymmärtää vaan valkosesta joulusta ja vähän vaikka pakkasenlaisestakin Joulusta.

Vielä TorinKulmalla on ihan pikkusen Joulua, niin tai senverran kuin sitä TorinKulmalle laitettiinkaan. Ei rouva ole vielä viittinyt noita vähäisiä punaisia juttuja alkaa pois keräämään, ei sinnepäinkään, kun tuo TorinKulman herra tykkää niin maanperusteellisesti punaisesta ja TorinKulmalla ei punaista ole näkynyt sitten viime Joulun tai miten se nyt menikään, ei rouva kyllä muista oliko TorinKulmalla viimeJouluna Joulua ollenkaan...

Mummittelupaikan väkikin kävi TorinKulmalla ja rouva on niiiiin onnellinen suklaisista sormenjäljistä makuuhuoneen peilissä, jottei ole niitä malttanut pois pyyhkiä. Joka päivä nuo pienet suklaiset käsien jäljet tuovat hymyn niin rouvan kuin herrankin huulille.

Rouva tuossa muisteli, jotta neljä kokonaista vuotta rouva on ollut TorinKulman rouva, sitä ennen rouva oli vaan rouva, kun asui siellä mummittelupaikan kaupungissa.

Joulukuvia TorinKulmalta, toivottavasti ette vielä ole kurkkuanne myöten täynnä Joulua...

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille ihanille!








Ei kommentteja: