maanantai 28. marraskuuta 2016

VIRUS

TorinKulmalta hyvää iltaa ihanat!

Se on TorinKulmallakin marraskuu vaihtumassa joulukuuksi. Lokakuusi jäi hakematta, mutta TorinKulman herra haki sitten marraskuusen. Kuusi ku kuusi, rouva on siihen ihan tyytyväinen ellei jopa onnellinen kuusen olemassa olosta.

Rouvalla meni tässä jonnain menneenä viikonloppuna elämänkirjat sitte ihan sekasi. Rouva kun on tuolla facessa ollu ainavaan ja yhtämittaa. Ollut siinä ryhmässä ja tässä ryhmässä ja kaikkea pitänyt lukea het aamusta alakaen. Uuvella puhelimella rouva paljon siellä oli, rouva kun sai aikamiespoijalta sellasen hienon kapistuksen lahjaksi tuossa marraskuussa ja mikäpä sillä siellä oli faseillessa.

Yks sunnuntai-ilta muutti TorinKulman rouvan elämän kertaheitolla, ei rouva tarkota, jotta elämä nyt ois niin mullinmallin mennyt, ei sinnepäinkään, mutta kun rouva imuroihti viruksen läppärille, eikä se varmaan mikkään ihan pieni virus ollutkaan, kun siitä ihan uutisissa televisiossa kerrottiin. Rouva oli niin mahottoman utelias, jotta alako avaamaan kuvaa ja kuvan kautta se tulla tupsahti. Eihän siinäkään mittää, mutta kun se levis ympäriämpäri ihan jokaiselle eikä rouva saanut facea kiinni niin rouva sitte soittamaan tekniselletuelleen, joka hethopussa tuli rouvaa auttamaan.

Tulihan TorinKulman läppäri sitten siivottua sisältä ja ulkoa ja nyt TorinKulmalla on ihan kuin uusi kone ja rouvakin siivosi itsensä pois koko facesta.

Ei rouva sitä voi sanoa, jotteiko teitä ihania ole sinne ikävä, mutta ihmeen vähillä vierotusoireilla rouva on selvinnyt tähän asti. Katotaan katotaan...

Onhan TorinKulmalla toki muutakin ollut kuin viruksia. Ihan sitä mahottoman pikkusta ollaan käyty kahtomassa ja muitakin pikkuisia. Voi jesta kun ossaa pienet ja vähän isommatkin olla sulosia ne kaikki mennöö suoraan syrämeen  <3 Kahtomisreissulla on sitten tullut käytyä asioilla ihan muutenkin, kun siellä mahottomanpikkusten pitäjässä on olevinaan niin palijon enemmän kaikenlaista ja kaikkea kun täällä TorinKulman herran ja rouvan pitäjässä.

Onhan TorinKulman rouva ja herra saaneet mahottoman hyvää palvelua monessakin paikassa, mutta eihän niin hyvää palavelua ole olemassakaan, mitä rouva ja herra sai Japolla ja RuokaVinkissä. Rouva ja herra kiittää ja kumartaa!

Rouva on ollut nyt huomattavasti paremmassa voinnissa, kun viime talvena ja keväänä ja kesänä ja... Rouvalla on kivut hellittäneet ja sen myötä rouva on pystynyt vähän liikkumaan ja sen myötä on kaikki rouvan mielestä paljon paremmin. Onhan rouvalla toki kovat särkylääkkeet, mutta ei rouva niin pahana sitä pidä, kun niistä on ollut  paljon apua.

Uusi mattokin pääsi olohuoneen lattiaan meneenviikon lauantaina. Rouvahan tykkää mahottomasti valkosesta, mutta kun ne valkoset sukat ei ole enää muotia, niin on pakko maton väri valita sukkien värin mukaan.  Matto tuli ihan vahingossa, valopallon haku reissulla tuolta naapurikaupungista. Rouva on ihan onnellinen puoleenhintaan ostetusta tummanharmaastakarvalankamatosta! Sese toi joulun TorinKulmalle!

Rouva tykkää kovasti kaikkien ihanista kommenteista, nytkun rouva ei enää ole siellä facessa, niin kommenttia voi laittaa tähän TorinKulman sivulle tai ihan blogin kommentteihin.

Ihanaa Joulukuuta kaikille!!
Ei kommentteja: