perjantai 30. syyskuuta 2016

PIKKELSSIÄ JA PIZZAA

TorinKulmalla on varmaankin elämä vähän palijon rauhottunut, eihän rouva siitä nyt niin kovin varma voi olla siitä rauhottumisesta, mutta rouvan mielestä on ollut hyvinkin rauhallista, kun yksi ainoa lääkäri on soittanut, eikä missään sairauspuolella ole käytykään. Siitähän rouva ei mene takuuseen, mitä mieltä herra viikosta on, onko herralla ollut rauhallinen viikko vaiko vähemmän rauhallinen???

Onhan rouva toki komenteerannut olevalla viikolla palijon enemmän kuin menneillä viikoilla. Rouva kun ei saa kaikkea tehtyä ihan ite vaan joutuu tämän tuosta ja hetkenpäästä pyytää apua, mutta herra on aina valamiina auttamaan.

TorinKulmalla on nyt puhonen pakaste ja vähän vähemmän jäinen, kurpitsapikkelssiä on tehty ja voi miten se on hyvää, jos vaikka joulupöytään yksi purkillinen jäisi tuota herkkua sitä rouva toivoo. Eihän rouva muista onko rouva ikuna ennen teheny pikkelssiä, jonninmoinen muistikuva olisi, jotta vanharouva olisi joskus aikoinaan tehnyt, mutta rouvalla voi nuo muistit vipottaa miten sattuu.

TorinKulman ihana naapurin rouva tuli käymään ja kysyi, jotta kelepaisko kurpitsa ja tottahan toki rouvalle kurpitsa kelepaa ja vielä kun saa mahottoman hyvän ohojeen, niin mikäs siinä, ei muutaku herra hommiin ;) ei sentäs, kyllä rouvakin yritti omanosansa kantaa kekoon pikkelssin teossa. Rouva luki ohojetta ja pilikko kurpitsaa ja oli muutenkin herran hupulaisena ja siinähän sitä yhteistyöllä sitä pikkelssiä saatiin aikaseksi

Rouvalla on päässä pyörinyt palijon enemmän, mitä ehtii ja pystyy tehä. Pyörii joulusukkaa ja melekeempä joulusuklaakin ja himmelit ja kaikenmaaliman joulujutut ja ennenjouluajutut.

Rantapallonmetsäsätys ei sitten jouluun kuulu ei sitten millään muotoa, se kuuluu niihin rouvan kaikenmaaliman DIY-juttuihin, joita on niin palijon jäänyt tekemättä. Rouva kun on aatellu jotta sänkykammariin pittää saaha musta lampunvarijostin. Kyllähän rouva on niitä intteristä larannut ja löytänytkin pilvinpimein jos jonkunkinlaista, mutta mikään ei ole oikein kolahtanut kohalle ja sitten rouva muisti, jotta rouva oli jossain nähänyt ohjeen paperinaruvarjostimen teosta ja rouvahan sitten aatteli, jotta rouva ihan noin vaan ykskaks pyöräyttää sellasen, kun Pipsukka on tuonut rouvalle mustaa narua ja liimaakin on...

Niiin sitä vaan pyöräytetään varjostin ihan noin yks kaks vaan... eihän se niin mene, ei ainakaan TorinKulmalla, eihän sitä palloa edes meinannut löytyä mistään, ei ilmapalloa niin suurta, ei jumppapalloa niin pientä ja rantapallot oli jo laitettu talviteloille, meinas jäähä suunnitelmaks vaan. Onneks TorinKulman väki otti ja lähti Keuruulle Megamarkettiin ja kun ei hetimiten palloja näkynyt niin herra sitten myyjättäreltä kyselemään. Sen rouva ja herra sannoo, jotta ei sitten niin ihanaa ja avuliasta ja vaikka mitä myyjää ole ollut sitten miesmuistiin. Myyjä päätti, jotta TorinKulman väelle pallo löytyy ja pallo löyty... On siinä asiakaspalavelija paikallaan!!!

Nyt TorinKulmalla on sitten Spidenmanrantapallo ja narua ja liimaa ja sitten vaan tekemään. Rouva kyllä kertoo sitten miten siinä kävi, tuliko pyöreä varijostin vai narukerä vai ...

Pikkusen sisustukseen kynttilää ja syysvaloa...

Tännään oli pizzapäivä, herra ja rouva tekivät yhteistuumin pizzaa perijantain kunniaks. Herkkuahan se on, ei siitä mihkään pääse.

Nyt ihanat nauttimaan syksyisestä viikonlopusta ja tekemään kaikkea mikä hyvän mielen tuo, eihän rouva sitä nyt tarkota, jotta pittää jottain tehdä, ei sinnepäinkään, voihan sitä hyväämieltä tulla aattelemisestaki ja aattelemattomuudesta ja vaan olemisesta.

Hellurei!


Ei kommentteja: