maanantai 26. syyskuuta 2016

HÄVINNYT KIPUMUISTI

TorinKulmalla eletään vähän niinku uuvenlaista elämää, ei sitänyt mittää ihimeitä ole tapahtunu eikä mittää kummempia muutoksiakaan ole, mutta kun rouva on ottanut niitä henkilöllisyyslääkkeitä niin rouvan kipumuisti on hävinnyt. Eihän sitä nyt usko, jotta sellasta pääsisi tapahtumaan, rouvalla kun oli tuo muistivitamiinikin ihan jo myrkytysrajoissa, rouva kun aatteli parantaa muistiaan ja söi niitä muistivitamiinia joka päivä, ihan ohojeen mukkaan, mutta niin siinä vaan kävi, jotta liika on liikaa ja eihän sitä rouva nyt ossaa sanoa, jotta paraniko tuo muisti vai huononiko...? Jos kipumuisti mennöö ja olemassaolo muisti pyssyy entisellään vaikkei nyt parantuiskaan niin oisko se hyvä vai huono, eihän sitä ossaa sanoa. Siitähän rouva on tosi kiitollinen, jotta muistaa vielä kuka on ja missä on ainakin vielä tällä hetkellä. Elämää ei ikkää tiijä etteenpäin, mutta nyt on hyvä.

Sellasia pieniä ihimeitä on noijen henkilöllisyyslääkkeiden kanssa ollut, jotta rouva ei ole jokapäivä ihan niiiin kipeä mitä on ollut  rouva on saanut elää ainakin kaks tai kolome päivää pienemmillä kivuilla ja rouva on pystynyt tekemään muutakin kuin valittamaan ja istumaan sohovan nurkassa.

Iso asia on ollut kun rouva on pystynyt leipomaan omenapiirakkaa, vaikkakin istualtaan, mutta pystynyt tekemään kuitenkin. Rouva on pystynyt tyhjäämään astianpesukoneen, pyykkikoneen ja vieläpä täyttämään ne. Se on sitä arijenluksusta sanoo TorinKulman rouva ja kyllähän rouva nyt jottain tietää, ainakin omasta mielestään ja tästä rouva päättelöö, jotta kipumuisti on huonontunut...

Pientähän se on tuo rouvan tekeminen, mutta kun ei tartte ihan kaikkia teettää tuolla herralla, niin se tuntuu niin mahottoman hyvältä.

TorinKulman väki kävi keskiviikkona Tays:issä, oli muuten ainoa reissu menneellä viikolla. Aamulla lähtiessä ei nähäny eteen eikä taakse, oli sumua niin mahottoman sakeasti. Päivällä sitten kaikki sumu oli hälvennyt ja kaunis auringon paiste kultasi maisemat.

TorinKulmalla on nautittu kauniista syksyisistä ilimoista. Partsillekkin on pikkusen syksyistä ilmettä tullut ja rouvan mielestä on niin mahottoman kaunista, kun kynttilät antaa hämärtyvään iltaan valoaan.

Ihanaa syksyistä uutta viikkoa kaikille ihanille!







Ei kommentteja: