tiistai 14. kesäkuuta 2016

KESÄPOPOVIIKKO

Son ny kesäpopoviikko!

Viikko on vierähtäny popoliikkeissä ihan noin vaan, eihän toki rouva ja herra ny ihan popoliikkeissä oo koko aikaa viettäny onhan sitä käyty välillä poikamiesboksissa huilaamassa ja syömässä!

Kaikki alako siitä ku aikamiespojalla piti olla työkengät ja eihän aikamiespojalla oo ku maihareita ja taas vaan maihareita, eikä niillä voi aikamiespojan työpaikalla olla. Rouva sitten ykskaks aatteli, jotta rouva ja herra lähtis aikamiespoijan mukkaan popokauppaan jos vaikka  rouvankin löytäs popot turvonneisiin jalakoihisa.

Ei sitte muutaku aikamiespoijan vappaapäivänä  ängettiin ihtemme autoon ja lähettii ajelemaan Jämsään ja siellä sellaseen kenkäkauppaan jotta oksatpois ja palalatvaaki. Ei rouva oo niin palijon popoja nähäny missään elämäsä aikana ku siellä Pajalan kengässä niitä on. Oli juhulaan ja arkeen ja kaikkeen siitä väliltä oli isoja ja pieniä ja maaliman mukavat myyjät. Ja ku kauppa oli vielä kaikenkukkkuraks järijestyksessä eikä kengät ollu pitkin poikin lattiaa niin siellä oli ilo asioida ja rouvallekki löyty popot ihanan myyjän avustuksella.

Onhan rouvalla toki ollu yhet ja kahetki popot toiset o kesälipokkaat ja toiset o kapinalliset.
Rouva kyllä palijon rakastaa kapinallisiaan,ku niillä on niin hieno nimiki. Rouvan lääkäri ne nimes kapinalliseks ja rouva on tosi ylypeä ku on ihan sitte lääkärin nimeämät popot jalassa tai pois jalasta.

No aikamiespoijalla ei ny ihan ollu niin hyvä tuuri ku rouvalla. Tuli vähän palijon väärä valinta ku kengät ei ollukkaa niin hyvät jalalle ku olis pitäny olla. No sitte taas autoon ja menoks vappaapäivänä ja ny sitte Orivedelle autonnokka. Popoja ei ekapaikasta löytyny eikä kyllä myyjääkään, mutta onneks oli sitte toinenki kenkäkauppa ja sieltä löyty kunnon kengät aikamiespoijalle.

No, TorinKulman rouvalla on ny popoja uusia ja vanhoja. Herra reppana kulukoo vanhoissa, mutta eiköhän herraki joskus uuvet popot saa!

Murusille ihanaa kesäviikkoa tai kesäpopoviikkoa tai kesälomaviikkoa tai kesätyövikkoa tai mitä vaan se o tärkein ku on kesä ja kärpäsiä! Nautitaan elämästä!!!

Siinähän ne järijestyksessä: kapinalliset, uuvet ja lipokkaat!






Ei kommentteja: