lauantai 13. kesäkuuta 2015

VIERÄHTÄNYT VIIKKO

Viikko taas vierähtäny niin, jotta rouva ei oo perässä pysyny. Rouva ei tiijä onko herra pysyny rouvan tai viikon perässä, mutta tuossa se ny ainaki ruokaa laittaa, kai se on jossain pysyny.

Rouva on yrittäny välillä järjestellä jottai paikkoja, siitä ei vaa tuu mittää, Olevinaan kaikki on niin sekasi enemmän ku seinäkello. Onko se rouvan mieli joka on sekasi vai koti, ei siihenkää rouva ossaa vastata.

Onhan tässä ollu jos jotaki menoa koko viikon, ei rouva muista mitä maanantaina tai tiistaina oli, mutta keskiviikkona rouva oli heittämässä pienen keikan ja torstaina rouva oli polliisikoulussa. Perijantaki lähti käyntiin het sitte aamusta labrakäynnillä ja sen jälkeen hiuksia kaunistuttamaan. Eipä rouvasta saa enää kaunista tekemälläkää, mutta luuloo ite ainaki olevasa kovastiki viehkeä. Mitäpä sitä muitten mielestä tarttoo mittää ollakkaa, tai ei rouva kyllä sitäkää tiijä, jos vaikka tartteiski.

Aikamiespoika sai ny kaks ammattia ihan tässä kevvään aikana. Ihan hieno juttu se on, rouva on kovasti tyytyväinen. Saa ny aina jottai keikkaa heittää, jos ei toisella ammatilla nii sitte toisella...

Mummittelupaikan väkeä rouvalla on ihan jatkuvasti ja ainavaan ikävä. Pitäs melekee olla puhlimessa koko ajan, jotta tietäis mitä siellä tapahtuu ja mitä rinsessoille ja rinssille kuuluu. Kyllä rouva nuortarouvaa ja nuortaherraa kaipaa ja ikävöi. Rouva tahtois, jotta koko pieni perheyhteisö ois kaikki ihan samassa lytyssä, jottei kukkaa olis kaukana toisestaa. Se ku pieni perheyhteisö pienenöö vielä yhellä, nii rouvasta tuntuu, jottei oo mittää jälellä. Kaipa se ikävä vielä kaihertaa nii kovasti tuolla syrämessä, jottei ihan ykskaks pääse takasi elämän syrijään kiinni.

Rouva on ihan tyytyväinen ku on kesä, vaikkei ny niin lämmin, mutta on ees luonto veheriäistä ja kukat kukkii ja linnut laulaa eikä tartte olla toppatakki päällä. Hervannassaki sai kulukea iliman takkia ja se on jo jottai se. Hervanta o hieno paikka, rouva tykkää siitä sitte oikein kovasti. Voishan rouva sinnekki muuttaa, mutta sitte jää perheyhteisö ihan liian kauas, nii ei sitä voi oikee aatella sitäkää muuttoa, parasta vaa olla poikamiesboksissa. Juu u näin rouva sen asian ny kuitenki aatteloo. Kyllähän sitä voi päiväseltää jossai pyörähtää, mutta sitte äkkiä kottii, niin se vaan mennöö.

Taas o yks päivä illassa, no saihan rouva rahinpäällisen valamiiks tänä päivänä, jos ei ny muuta oo sitte aikaan saanukkaa. Kävihän rouva kyllä apteekissa hakemassa rakkolaastaria varuks, jos niitä vaikka näin kesän aikana tarttoo. Ei rouvalla ny kyllä vielä oo yhtää rakkoa jaloissa, mutta jos niitä sattuu tulemaan, eihän sitä tiijä.

TorinKulman herra ja rouva toivottaa hyvvää viikonloppua kaikille ihanaisille <3

TorinKulman väki lähtöö huomenissa rippijuhuliin kahtomaan nuoria, joilla on elämä alussa ja koko maalima avoinna <3








Ei kommentteja: