perjantai 20. maaliskuuta 2015

EI SENSUROITU

Onhan sitä TorinKulman rouva jo useamman lokijutun väsänny, mutta sentsuuri on aina niihin iskeny. Ny rouva ei anna sentsuurin iskeä, sentsuuri ei oo TorinKulmalla just ny.

TorinKulmalla on eletty ilon aikaa, pienen pienen tyttösen syntymän johdosta. Ihanainen Alisa Anneli tuli maailmaan vajaa pari viikkoa sitten. Rouvalla oli joku etiäinen iltapäivällä ku vanhaherra tuli sairaalareissulta, jotta illalla varmaan tulloo lähtö ja niinhän se tuli. Ei se mikkäää tulloo oo kun sai lähteä, rouva oli siitä tosi mielissään kun sai mennä kahden murusen luokse. Rouvalla oli "synnytyslaukku" ainaki kolomeviikkoa pakattuna ovipielessä :)

Siitä vaan tulipi sittenni onkelma ku rouva oli luvannu murusille, jotta askarrellaan ku äiskä ja iskä ovat vauvaa synnyttämässä ja kuinkas ollakaa, rouva ei oikei pysyny vauhissa mukana, yöllä ku mentiin niin askartelut jäi... siitä tuli sitten viikon päästä vauvan tuoksuja tuoksutellessa pientä sanktiota mummille, kun askartelut jäivät. Mummi lähtee sitten huomenissa askartelemaan murusten kanssa ja saa kyllä nyysätä vähän sitä ihanaa vauvan tuoksuakin samalla.

Askarteluna oli tarkotus maalata mukeja ja laseja sellasilla maaleilla, jotka soppii sitten ihan oikeaan käyttöönkin. Niitä nyt sitten huomenissa tehhään het sitte urakalla.

Vanhaherra on vähän palijon sairastellu ja rouvalla on ollu tosi paha mieli. Rouva on itkeskellyt aikasta palijon.

Ristiriitasia tunteita uuden elämän syntymä ja vanhan ihmisen pois hiipuminen... ei vanhaherra ole vielä pois hiipunut, ei sinnepäinkään. Vanhaherra oottaa kesää ja on jo käynyt muutaman kerran pienellä happilenkillä "mersunsa" kanssa. Ei vanhaaherraa enää iliman "mersua" ulos päästetä, se täytyy olla turvana. Vanhaherra on vaan sellanen lenkki-ihiminen, jotta raitisilima ja liikunta on sille niin kovin tärkeää. Ei oo tyttö tullu issäänsä.....ei

Rouva ei oo oikein jaksanut tehä ees tikutuksia, eikä mittää muutakaa järkevää eikä ees järjetöntä.

Rouvalla on onneks ystävä, joka välillä ottaa rouvaa niskasta kiinni ja vie jonnekkin vähän tuulettumaan. Ei rouva olis tuulettunu ees partsilla iliman Pipsukkaa.

Ny rouva alakaa pakkaamaan, pittäähän siellä olla kantamus tavaraa mukana kun reissuun lähtöö, vaikka vaan päiväks.

Hyvvää viikonloppua kaikille suloisille <3 Rouva muistaa teitä lämmöllä.






Ei kommentteja: