sunnuntai 1. helmikuuta 2015

PAAPO

Sellasen asian rouva totes eilisnä päivänä, jottei kukkaa voi sanoa jotta on peukalo keskellä kämmentä etteikä ossais tehä kästöitä, peukalo kyllä siirtyy oikeaan paikkaan, kun käy Paapossa ( klick)

Rouva oli herran kanssa reissussa ja pääsi ihan livenä taas kerran ihastelemaan, hypistelemään ja ostelemaan tarvikkeita uusia tekemisiä varten. Rouvalla oli kyllä ihan hieno kamerakin varustettuna lähtöä varten, rouva on saanut sellasen hienouksen aikamiespojalta, mutta kuinka se jäikään kotiin pöydälle  Ei rouvan muistissa mitään vikkaa oo, ei rouva ainakaan sitä tunnusta, se kun vaan jäi... Eipä siinä auttanut muu kuin kännyllä kuvata.

Rouvahan oli kuin Liisa ihmemaassa, kaikki unohtu mitä piti ostaa, mutta onneksi sitten jotain tuli mieleen ja on jo saanut väkerrettyä jotain viime yön aikana. Herra sanoi sinne mennessä, jotta rouva saa nyt olla ihan rauhassa siellä, ei ole mitään kiirusta pois. Herra istua nökötti käytävällä tuolilla. Onneks nämä ihanaiset ihmiset on ymmärtänyt laittaa istumia sinne tänne, noita oottavia herroja varten.

Paapossa on laidasta laitaan käsityötarvikkeita. Esteri-ontelokude on rouvan suosikki. Niitäkin on monia eri värejä, mutta rouva on vaan sellanen musta-valko-harmaa.


Paapon koko henkilökunta tekee itse monenlaisia malleja, jakavat ohjeita tuolla Fb:n Paapo-piirissä  (klick) , kun tykkäät sivusta, pääset pyörimään piiriin.

Liikessä on esillä monenlaisia valmiiksi tehtyjä koreja, liinoja, huopia, sukkia, ei rouva ihan kaikkea muista.




Rouvalla oli mielessä tehä sellanen matto, johon rouva löysikin tarvikkeet, lapsosille rouva osti tiskiliinoja ja kangasvärejä ja nyt rouvalla ja lapsosten äidillä on ihanat tiskiliinat ja ennenkaikkea uniikit  <3

Molla Millsin virkkauskirjojakin on myynnissä ja ennenkaikkea myös tarvikkeita Virkkuri kirjan ohjeisiin. Liina kalalankaa, moppilankaa. Ei niitä ihan joka paikasta löydy.



Kaikkeen tekemiseen löytyy myös korkealaatuiset välineet bampupuikkoja, metallisia virkkuukoukkuja, mahottoman paksuja tikkuvartaita ja kaikkea siltä väliltä.


Rouva kun on ihan pyörällä päästään tästä ihanasta reissusta, niin rouva nyt aatteloo, jotta känny kuvat puhukoot puolestaan ja kun rouva seuraavan kerran Paapoon menee rouva muistaa ottaa oikean kameran mukaan ja muistilistan, mitä kaikkea rouvan pitää ostaa. Onhan rouvalla tuolla tarvikkeita jos johonkin kästyöhön eikä kaikkia ehdi tehdä, mutta on se vaan niin mahtavan mukavaa hamstrata rouva on vakaasti sitä mieltä.

Menkää kuulkaa Paapoon te jotka sinne heleposti pääsette ja te jotka ette pääse, tilakkaa nettikaupasta, rouva on ihan sitä mieltä vakaasti.

Paapossa saa kyllä asiantuntevaa opastusta, jos ny aatteloo, jotta rouva ei ollu koskaan teheny himmeliä ja kun sieltä lähti niin himmeli tuli puolessa yössä valamiiks, hyvillä ohjeilla. Rouva on siitä joskus jo kirijottanukki, varmaan tuossa ennen joulua.

Se viimeöinen tekelekkin tuli ihan noin vaan kun kauppias Anne antoi pienen vinkin.


Tuo keskikohta on ihan TorinKulman herran keksintö. Tämä sai paikan poikamiesboksin ovessa, ei se ny ihan uluko-ovi oo, mutta siitä ny kumminki poikamiesboksiin tullaan ja sitten tietää ketä siellä on vastassa.



Ei kommentteja: